Mijn nieuwe Moleskine agenda

Moleskine 3

Nog maar 6,5 week en dan is het nieuwe jaar alweer aangebroken! Wat gaat dat toch ongelooflijk snel. Een nieuw jaar in het vooruitzicht betekent voor mij altijd de aanschaf van een nieuwe Moleskine agenda. Van iemand die werkt in de online marketing/communicatie en die praktisch vastgelijmd zit aan haar telefoon verwacht je wellicht dat ze slechts de agenda op haar telefoon gebruikt, maar niets is minder waar..

Moleskine 1

Met mijn voorliefde voor het maken van planningen en to do lijstjes is een papieren agenda wat mij betreft onmisbaar. Al jarenlang ben ik groot fan van Moleskine en haar prachtige en praktische weekagenda’s (ik bewaar ze allemaal!), die de perfecte combinatie vormen tussen een notitieboekje en een agenda. Aan de linkerkant van elke pagina heb je namelijk een mooi weekoverzicht, terwijl de gehele rechterpagina gelinieerd is. Op die notitiepaginas schrijf ik altijd mijn to do lijstjes, ideeën voor blogposts, adressen voor afspraken en dingen die ik niet mag vergeten. Ik ga overigens altijd voor de Large variant met soft cover, zodat de agenda lekker groot maar toch enigszins flexibel is.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd enorm de kriebels krijg om een nieuwe agenda weer helemaal vol te schrijven met nieuwe afspraken en lijstjes, herken je dat? Op de laatste pagina van mijn agenda van 2015 staat een lijstje met afspraken die ik al vooruit gepland had en ik begon afgelopen week dan ook met het netjes inschrijven van die afspraken. Heerlijk, dat overzicht! Door het jaar heen worden mijn aantekeningen trouwens wel steeds iets minder netjes opgeschreven, haha!

Ga jij in 2016 voor een papieren agenda of de elektronische variant? En als je kiest voor een papieren agenda, welke ga je dan gebruiken?

Delen:

12 Reacties

 1. Hanna @ eenbezigbijtje.nl
  17 november 2015 / 17 november 2015

  Ik gebruik beide varianten. En Moleskine is zo’n fijn merk.

 2. 17 november 2015 / 17 november 2015

  Wat een mooierd! Ik ga ook nog altijd voor een papieren agenda. Afgelopen 5 jaar kocht ik de flow magazine agenda, maar ik heb dit jaar een leren succes agenda gekregen waar ik nu jaren mee vooruit kan. Hoef ik alleen nog maar ieder jaar een vulling te kopen.

  • twintigennogwat
   19 november 2015 / 19 november 2015

   Dat is ook erg handig inderdaad! En een leren agenda ziet er ook gewoon super mooi uit! :)

 3. 17 november 2015 / 17 november 2015

  Jaa ze zijn en blijven fijn! Ik heb voor 2016 de agenda van Psychologie Magazine. Even iets anders, maar er ligt nog wel een nieuw en vers notitieboek van Moleskine op mij te wachten :D

 4. 17 november 2015 / 17 november 2015

  Aaah: ik word zo gelukkig van jouw nieuwe Moleskine haha! Ik vind het altijd prachtige agenda’s alleen heb ik er zelf nog nooit eentje aangeschaft. Dat komt omdat ik eigenlijk altijd heel snel afhaak bij agenda (shame on me). Ik vind het heerlijk om een agenda die nieuw is te bekladderen, maar dat gevoel gaat helaas snel voorbij. Dus als jij nog goede tips hebt hiervoor, zijn deze zeker welkom haha ;-) Het blijft in ieder geval een prachtige agenda. X

  • twintigennogwat
   19 november 2015 / 19 november 2015

   Haha, wat een fijne reactie :-D Je krijgt 3 velletjes stickers bij deze agenda, dus een heel jaar plakplezier… Haalt dat je over? ;)

 5. 19 november 2015 / 19 november 2015

  Ik heb de Flow-agenda gekocht voor dagelijks gebruik en zit te denken aan een Moleskine voor mijn blogplanning, maar ik weet niet zeker of ik die echt zal gaan gebruiken dus ik twijfel nog! Binnenkort eens in de winkel rondneuzen.

  • twintigennogwat
   19 november 2015 / 19 november 2015

   Kun je beiden niet combineren in één agenda? Maar als je dat niet wilt; de Moleskine is echt fijn!

 6. 19 november 2015 / 19 november 2015

  De moleskine agenda’s lijken me erg fijn en goede kwaliteit!

 7. 21 november 2015 / 21 november 2015

  Moleskine is zoooo fijn. Ik heb er jaren agenda’s van gehad. Wel vind ik ze soms erg prijzig… Ik heb voor aankomend jaar een goedkope agenda van de Action gekocht, kijken hoe dat bevalt!

 8. 21 november 2015 / 21 november 2015

  Ahhh ik heb volgens mij 3 jaar geleden ook een Moleskine agenda aangeschaft, maar helaas zijn ze zo duur dat ik dit jaar toch maar voor een goedkopere van de Hema ben gegaan. Maar ik heb nog steeds een zwak voor de Moleskine boekjes!

 9. 22 november 2015 / 22 november 2015

  Ik heb voor school een agenda, en voor andere dingen rondom school gebruik ik gewoon de postcodeloterij agenda. Lekker geldbesparend ;). Als ik geen schooljaar agenda meer nodig heb, ga ik zeker een Moleskine agenda aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder