Instagram

Blog

Nieuwe layout

Printscreensite

Woohoo! Een nieuwe layout op sommarmorgon.com! :-) Eindelijk! Al vanaf het moment dat ik met mijn site overging van wordpress.com naar een eigen domeinnaam merkte ik dat de layout die ik toen koos niet helemaal aansloot bij mijn eigen voorkeuren. Mijn gedachte daarbij was echter: laten we het eerst maar eens proberen, daarna zien we wel hoe we verder gaan.

Inmiddels is er echter alweer wat tijd verstreken en begon het toch te knagen. Want eigenlijk wilde ik het toch gewoon meteen goed aanpakken. Het magazine idee (meerdere artikelen op een rij zien) vond ik wel erg gaaf en wilde ik eigenlijk graag behouden, maar de site was niet responsive en het geheel gewoon niet ‘je-van-het’. Daarom ben ik de afgelopen tijd gaan zoeken naar iets nieuws, iets dat helemaal bij me past. En dat nieuws heb ik gevonden: afgelopen weekend heb ik hard gewerkt aan het ombouwen van de site, het maken van een nieuwe header en het herschrijven van de contact en over mij pagina.

Nu staat alles en ik ben er ontzettend blij mee! Clean, netjes en toch vrouwelijk: dat is wat ik wilde. Ik heb eindelijk een foto in de rechter zijbalk (voor mobiel: scroll helemaal door naar beneden), zodat jullie meteen zien met wie je te maken hebt. Erg spannend, maar wel een stuk persoonlijker. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Mis je iets of vind je de navigatie en het uiterlijk van de site juist prettig zo? Ook overweeg ik een pagina te maken met daarop een overzichtje van mijn werk als tekstschrijver. Zouden jullie dit leuk vinden of niet relevant voor een persoonlijke blog? Laat vooral je comments achter hier, dat zou ik superleuk vinden! Ik kan er immers weer mee aan de gang om de site gebruiksvriendelijker en interessanter te maken. :-) Dankjewel!

 • Reply
  Sylvana
  18 augustus 2014 at 18 augustus 2014

  Ik vind je nieuwe lay-out echt prachtig! Inderdaad heel clean en netjes, ik houd daar ook wel van!

  • Reply
   twintigennogwat
   18 augustus 2014 at 18 augustus 2014

   Dankjewel Sylvana! :-D

 • Reply
  Paula
  18 augustus 2014 at 18 augustus 2014

  Super leuke frisse site zo!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  18 augustus 2014 at 18 augustus 2014

  Ziet er prima uit! Maar wat ga je met je blognaam doen eens je geen twintig meer bent? Of is je blog niet zo’n lang leven beschoren? :-) Vroeg het me plots af.

  • Reply
   twintigennogwat
   18 augustus 2014 at 18 augustus 2014

   Goede vraag! Daar heb ik van tevoren ook over nagedacht :) Gelukkig duurt dat nog 5 jaar, maar daarna is het een leuke herinnering aan het moment dat ik de naam bedacht. Enne.. Dan wordt 30 het nieuwe 20 ;)

 • Reply
  Sas
  18 augustus 2014 at 18 augustus 2014

  Wat een mooie layout! :D Heel veel blog plezier ermee.

 • Reply
  Anita
  19 augustus 2014 at 19 augustus 2014

  Ziet er heel mooi uit!

 • Reply
  saskia
  19 augustus 2014 at 19 augustus 2014

  Geweldig zeg, gefeliciteerd! Het ziet er ontzettend mooi en rustig uit, perfect!

 • Reply
  OnlineBeautyMagazine
  21 augustus 2014 at 21 augustus 2014

  Leuke lay-out!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »