Photo Diary #19: Take me anywhere

Photo-Diary-19-totaal

Hej allemaal! Het is alweer vijf augustus en ik was bijna vergeten mijn maandelijkse Photo Diary voor jullie in elkaar te zetten, dus hoog tijd om dat alsnog te doen! Het grootste deel van de maand bracht ik door in het buitenland en daar schreef ik eerder deze week al een stukje over, maar ik heb nog wel wat andere leuke dingen om te laten zien! Zo vierde ik mijn verjaardag en onderging ik een tikje pijnlijke maar fantastische massage om van mijn hoofdpijn af te komen. Ik neem je mee terug naar juli!

Photo Diary 19 beach volley

De eerste dag van de maand had ik een hele leuke personeelsbijeenkomst van mijn werk: een beachvolleybaltoernooi met barbecue! Helaas stortregende het als een malle, maar dat deed niets af aan de gezelligheid. Een van mijn Communicatie collega’s timmerde dit leuke bord in elkaar en ik vind het zo leuk staan!

Photo Diary 19 lunch

M. was een weekendje weg met vrienden, dus ik ging gezellig lunchen met mijn moeder! Dit broodje was top. :-)

Photo Diary 19 SOAP

Al dagen (of eigenlijk een paar weken maar ssst) liep ik rond met vreselijke hoofdpijnen. Het voelde echt alsof er messen in mijn schouders en nek werden gestoken. Ik herinnerde mij dat Evelien eens iets had getweet over de SOAP Treatment Store in Eindhoven, dus werd nieuwsgierig en boekte een afspraak. Ik werd gemasseerd door Celeste en liep voor mijn gevoel honderd kilo lichter – en zonder hoofdpijn! – weer naar buiten. Top!

Photo Diary 19 kermis

Hoofdpijn weg, tijd voor actie! Nee grapje. Ik totaal geen liefhebber van de kermis (integendeel zelfs), maar wel van suikerspinnen. Kiezen of delen dus en het werd toch de suikerspin. ;-) Toen bleek dat vrienden van ons op een terras zaten vlakbij de kermis gingen we gezellig even kletsen. En later toch één keertje in de botsauto’s. Want ach, het kind in mij. Ofzo.

Photo Diary 19 Taartjes

Op 11 juli was ik jarig én op vakantie. Dat doe ik altijd bewust omdat ik eigenlijk, tja.. niet zo goed weet wie ik anders zou moeten uitnodigen (klinkt zielig, zo voelt het niet). Met een klein gezelschap familie hebben we de dag voor vertrek op vakantie toch een borreltje gedronken. En dat moest natuurlijk gepaard gaan met taartjes, dus die haalde ik bij de bakker! Jummie!

Photo Diary 19 Boeken
Ik kreeg onder andere deze twee boeken cadeau voor mijn verjaardag. Het boek van heb ik tijdens mijn vakantie al uitgelezen, ik vond hem enorm grappig en heb dan ook regelmatig hardop gelachen. Komend weekend begin ik aan boek twee!

Photo-Diary-19-boot

Time to travel!

En toen begon onze vakantie.. In Duitsland namen we de veerboot naar Denemarken en vanuit daar reden we door naar ons logeeradres in Zweden. Ik keek zo uit naar deze reis!

Photo Diary 19 palmbomen

Palmbomen! Yess.. ook aan de Zweedse kust. Gehéél natuurlijk, dat spreekt voor zich. ;-)

Photo Diary 19 nachtboot

Met de nachtboot naar Polen. Grappig om zoiets eens te doen. Dit was onze cabine voor de (overigens erg korte) nacht.. check die awesome gordijnen!

Photo Diary 19 citroenwater

Deze wilde ik sowieso enorm graag met jullie delen… mijn holy grail tijdens ons verblijf in Wenen: sodawasser met verse citroensap! Je krijgt een shotglaasje met versgeperst citroensap en dat kun je dan naar eigen smaak mengen met een (halve liter) glas spa rood. Zo lekker, zeker wanneer het warm is!

Photo Diary 19 zonnebril

Dan ga je even in zee zwemmen, kom je terug bij je handdoek…. vind je zo je zonnebril terug! Super balen, R.I.P. Good Old Ray-Ban. Vanwege de lange autorit (1300 km) die we nog moesten maken terug naar huis en de felle zon dook ik vrij snel een winkel in voor een nieuwe. Welke het is geworden, dat zie je snel terug hier op de blog!

Photo Diary 19 Piran

Zo’n omgeving maakt alles goed, zelfs een kapotte zonnebril, haha! ;-) Het was een heerlijke vakantie, ik heb er echt van genoten!

Dat was hem weer, mijn photo diary van juli. Dacht ik vooraf nog ‘ik heb niks om een blogpost mee te vullen’, zijn we toch aardig wat foto’s verder. Augustus is weer in volle gang en mijn eerste werkweek al bijna achter de rug. Laten we hopen dat het nog een beetje mooi weer wordt deze maand, want al die regen van de afgelopen dagen (hier in het zuiden tenminste) is ook niks. Dan kunnen we misschien nog een gezellige barbecue of leuk zomerfeestje meepakken! :-)

Wat waren jouw highlights van de maand juli? Wat zijn je plannen voor augustus, ga je nog lekker op vakantie of heb je andere dingen op de agenda staan? Ik wens je een fijne maand!

Delen:

2 Reacties

  1. 5 augustus 2016 / 5 augustus 2016

    Balen van je zonnebril maar lekker op vakantie dat is heerlijk! Misschien dat ik ook maar eens een behandeling bij SOAP Treatment Store ga boeken, klinkt verlichtend!

  2. 27 augustus 2016 / 27 augustus 2016

    Juli, tsjonge we zijn bijna weer in September! Wat gaat de tijd hard. Erg leuke foto’s en erg jammer he, van zo’n zonnebril. Ik heb een favoriet gelukkig is deze nog heel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder