Photo Diary #21: I dream of a never ending summer

photo diary #21 I dream of a never ending summer

A never ending summer? Yes, zo voelde het afgelopen maand.. september was zo zonnig en mooi! Daar was ik best wel aan toe na de liters regen die wij over ons heen kregen in augustus. Het was een maand van flink aanpoten op het werk, maar daarnaast meer dan ooit genieten van alles wat op mijn pad kwam. Gezellige borrels en feestjes met vrienden en familie stonden er op het programma en ik vond alles even gezellig! Ik hoop dat jullie zin hebben in een kleine sneak peek, want hier komt-ie! 

appels uit eigen tuin appeltaart resultaat

Appeltaartje bakken met appels uit eigen tuin! Het was mijn eerste zelfgemaakte appeltaart ever en ik moet eerlijk zeggen dat ik er zelf best tevreden over was, als ik zo onbescheiden mag zijn. Gelukkig waren mijn collega’s dat met me eens, haha! :-D

photo diary #21 koreaans bbq

Samen met een groep vrienden ging ik Koreaans barbecuen in Tilburg. Ik had geen idee wat ik mij daarbij moest voorstellen, maar het was heerlijk (en vrij pittig)! Superleuk concept en absoluut een aanrader om eens te doen als je met een leuke club mensen iets wilt ondernemen.

photo diary #21 mailchimp

Aan het werk! #emailmarketing

photo diary #21 babyneefje

Zo enorm veel liefde voor babyneefje S.! <3 Hoewel.. dat ‘baby’ is met ruim een jaar wel echt aan het verdwijnen. Hij loopt vliegensvlug de kamer door en kletst honderduit. Zo enorm lief; mijn dag is meteen helemaal goed als hij lacht.

photo diary #21 psv

Heerlijk om hier op een doordeweekse avond plaats te mogen nemen.. Tijd voor de Champions League!

photo diary #21 ijsjes

Half september ’s avonds nog even op de fiets naar de ijssalon voor een ijsje.. kan gewoon! Het mocht dan al wel vroeger donker worden maar de temperatuur was nog geweldig!

photo diary #21 summer lezen

Dus lekker buiten in de zon lezen kon ook nog prima! Heerlijk, om zo in het weekend nog optimaal van het nazomerzonnetje te genieten. Het voelde echt als een bonus!

photo diary #21 kex

Ik kon mijn geluk niet op toen iemand mij tipte dat mijn favoriete Zweedse snoepgoed EVER voortaan bij Albert Heijn in de winkel ligt. Dus na wat contact met AH via Twitter ben ik als een speer naar de dichtstbijzijnde AH XL geracet en haalde ik twee pakjes van vier wafels. En don’t worry, ik houd me in… ze zijn nog niet op. :-)

photo diary #21 iphone 7

Yessss, daar was-ie dan toch: de iPhone 7! Ik nam vorig jaar een sim only abonnement omdat mijn iPhone 5 van 2 jaar oud nog prima functioneerde, maar inmiddels was die toch echt aan vervanging toe. Als je telefoon op onverwachte momenten met een halfvolle batterij ineens uitvalt, dan mag er wel een nieuwe komen… en ik ben echt in de zevende hemel met mijn snelle, nieuwe telefoon met 128 GB batterij. Nooit meer zonder opslagruimte! :-D

photo diary #21 amsterdam

In het laatste weekend van september reisde ik af naar Amsterdam om met twee lieve oud-collega’s een hapje te eten en vervolgens drankjes te doen op de Dam. Het werd een avond van veel bijpraten en gezelligheid, zo leuk! Ik prijs me gelukkig met de vele mooie contacten die ik heb overgehouden aan mijn oud-werkgever.

photo diary #21 me

En de volgende dag een housewarming feestje. Deze foto maakte ik omdat ik zo twijfelde.. haar los of haar vast. Eigenlijk draag ik mijn haar nooit vast, behalve als ik op kantoor achter de computer zit en ’s avonds thuis. Wat vinden jullie, leuk?

photo diary #21 KEET Rotterdam

De laatste dag van de maand bracht ik gedeeltelijk door in Rotterdam, onder meer voor het bloggersevent rondom het boek Gewichtige Gedachten. Je kon daar afgelopen zondag al alles over lezen op mijn blog en dat zou ik zeker doen.. ik hoop dat ik de open en vertrouwelijke sfeer van het event een beetje heb kunnen overbrengen! Het werd een hele bijzondere avond. Genoten!

En toen was het oktober en was de zomer ineens écht over. Liep ik vrijdag nog zonder jas over straat ’s avonds, nu lijkt de herfst ineens echt aangebroken. Dat is natuurlijk volkomen normaal, maar stiekem geniet ik toch ook wel intens van de fijne temperaturen en een lekker nazomerzonnetje. Goed, na deze terugblik staat het vizier weer vooruit: oktober gaat ook veel moois brengen! Ik kijk enorm uit naar het concert van Paul de Munnik dat ik ga bezoeken en ben aanwezig bij het event dat mede-bloggers Deisy en Melle organiseren. Zo benieuwd! Daarnaast gaat er vast nog meer gebeuren, maar dat ga je allemaal voorbij zien komen. Laat die nieuwe maand maar losbarsten!

Wat waren jouw highlights van de maand september? Wat zijn je plannen voor de herfstige oktobermaand? Ik wens je een fantastische nieuwe maand toe!

Delen:

13 Reacties

 1. 4 oktober 2016 / 4 oktober 2016

  Mijn highlight van september was eigenlijk voornamelijk dat het zo heerlijk mooi weer was! Daar kan ik echt van genieten. In oktober gaan we naar Amerika, dusseh… dat zijn ook wel grootse plannen!

 2. 4 oktober 2016 / 4 oktober 2016

  Wat een leuk overzichtje! Heel veel plezier met je nieuwe iPhone!

 3. 4 oktober 2016 / 4 oktober 2016

  Oeh, al dat ijs! Ziet er heerlijk uit.

 4. 4 oktober 2016 / 4 oktober 2016

  Dat Koreaans barbecuen ziet er leuk uit! Vast staat je ook goed hoor :)

 5. 4 oktober 2016 / 4 oktober 2016

  Ziet er leuk uit! Heerlijk, die appeltaart!!!
  De zomer is inderdaad in één klap over, maar moet zeggen dat ik het ook wel weer lekker vind! Weer heerlijk dikke truien aan, gordijnen dicht, kaarsjes aan…ik vind het fijn!

 6. 4 oktober 2016 / 4 oktober 2016

  Hmm kex, dat is ook echt onze favoriet! Die koreaanse BBQ, dat lijkt mij ook echt leuk om een keer te doen.

 7. 4 oktober 2016 / 4 oktober 2016

  Als ik het Zweede snoepgoed zie liggen koop ik een pakje om te proberen. Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt :) En je appeltaart ziet er prachtig uit!

 8. 4 oktober 2016 / 4 oktober 2016

  Zo te zien was September een mooie maand!
  En inderdaad.. Het mag best wel wat langer mooi weer blijven alhoewel; nu mogen de kaarsjes en de dekentjes wel weer uit de kast getrokken worden en dat heeft ook wel weer wat! Kunnen we er geen combinatie van maken? Ben benieuwd wat deze maand je gaat brengen er staan zo te lezen wel al leuke dingen op de planning, geniet er van!

 9. 4 oktober 2016 / 4 oktober 2016

  Haha, dat plaatje van die hand, het lijkt net alsof het 2 billen zijn aan de onderkant. Sorry alvast dat je het nu niet meer kan unseen ;)

 10. 4 oktober 2016 / 4 oktober 2016

  Ik vond het ook zalig dat september nog zo zomers was. Al heeft de herfst ook zijn charme. Ik hoop vooral dat oktober bij mij wat rust brengt want de afgelopen maand op het werk was superdruk.

 11. 5 oktober 2016 / 5 oktober 2016

  Zoveel liefde voor een nichtje of neefje komt mij heel bekend voor. Het is zo fijn om tante te zijn <3. En die appeltaart ziet er heerlijk uit!

 12. 6 oktober 2016 / 6 oktober 2016

  Wat een heerlijk uitziende appeltaart.. En super lief, die foto met je neefje<3

 13. 10 oktober 2016 / 10 oktober 2016

  Leuk maandje! En je hebt helemaal gelijk hoor, september was echt een bonus qua weer. Wij zaten nog een weekje in Oostenrijk en daar was het toen nog volop zomer en rond de 24 graden. Echt genieten dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder