Photo Diary #22: Here’s to new beginnings!

photo-diary-22-totaal

Hej allemaal! New beginnings? Yes, absoluut! Vandaag is het alweer 1 december en dat betekent niet alleen een nieuwe maand, maar voor mij ook een hele bijzondere dag. Vandaag start ik namelijk met een nieuwe baan en daar heb ik enorm veel zin in. *Huh, heb ik wat gemist… vertel?* Nou, er kwam een uitdaging op mijn pad waar ik een heel goed gevoel bij heb en daarom maak ik per vandaag de switch! Dat betekende dat ik afgelopen maand vooral veel werkte om alles af te ronden en over te dragen. Maar ieder einde betekent een mooi nieuw begin en ik kan dan ook niet wachten op wat er allemaal komen gaat! December is altijd een prachtige maand vol gezelligheid en sfeer, maar voor die maand gaat losbarsten kijk ik graag samen met jullie nog even terug naar november. Kijk je mee?

photo-diary-22-psv

Champions League ‘in eigen huis’… dat blijft bijzonder. Vooral de kenmerkende tonen van het Champions League anthem horen brengt me vaak nog kippenvel. Dat ze niet wonnen, tja…

photo-diary-22-kruik

Deze kruik met mijn voorletter kreeg ik opgestuurd van een webshop in kantoorartikelen (samen met nog wat andere goodies); de unboxing liet ik uitgebreid op Snapchat zien (volg je me daar al?). Kijk eens hoe enorm schattig.. hier blijf ik zeker mee warm deze winter!

photo-diary-22-feestje

Feestje! Samen met vrienden danste ik op lekkere beats tijdens een feestje in winters thema :-)

photo-diary-22-amy

Fotootje op kantoor… flink aan het werk!

photo-diary-22-glow

Met vrienden ging ik een avondje naar Glow, het lichtkunstfestival dat ieder jaar vele mensen naar Eindhoven trekt. Vorig jaar schreef ik er een stukje over omdat ik de projecten dat jaar zo gaaf vond, maar dit jaar heb ik dat niet gedaan. Hoewel ik nog steeds hele gave dingen gezien heb, merkte ik persoonlijk dat ik het dit jaar toch een klein beetje minder vond dan vorig jaar. Waar dat aan ligt? Geen idee. Ben jij geweest? Benieuwd hoe jij het dan hebt ervaren!

weekend-in-praag

Halverwege de maand flink genieten in Praag, waar ik drie dagen naartoe ging om mijn neefje op te zoeken. Heb je de video al gezien? Ik wist vooraf totaal niet wat ik moest verwachten, maar wat is het een mooie stad! Daarnaast was het zo’n beetje de goedkoopste citytrip die ik ooit gemaakt heb volgens mij, haha!

photo-diary-22-bloggen

Lekker bloggen met een kop thee (theemok en onderzetter zijn van het Zweedse Indiska) en chocolade. Ik probeerde de afgelopen maand weer iets gestructureerder met mijn blog aan de gang te gaan en dat gaat nog een beetje stormachtig, maar ik doe mijn best!

photo-diary-22-sneakers

Ik zag deze sneakertjes staan en was op slag verliefd. Ik zit momenteel echt in een sneakerfase merk ik; ik zie zoveel leuke! Deze kon ik niet laten liggen en ik nam ze dan ook mee. Ze zijn eigenlijk uit de pre-spring collectie maar op niet al te koude dagen kan het nu ook prima.

photo-diary-22-afscheid

Met bloemen en een kleinigheidje van mijn team nam ik afscheid van mijn werkgever. Ik vond het Zweedse kaartje zo leuk! :-)

photo-diary-22-lion-king

Samen met mijn zusje bezocht ik de musical ‘The Lion King’ in het Circustheater in Scheveningen. Wát een geweldige show is dat. Het geheel zit zo goed in elkaar: het verhaal natuurlijk, de kostuums, het decor, het spel van de acteurs. Her en der werd niet helemaal zuiver gezongen (tja, als je zelf zingt let je daar nu eenmaal op) maar alle elementen samen maakten het echt een geweldige avond. Genoten!

photo-diary-22-den-bosch

Gisteren ging ik met mijn moeder en zusje lekker een hapje eten in ‘s-Hertogenbosch. Nu vind ik dat sowieso al een mooie stad, maar rond deze tijd van het jaar al helemaal door alle lampjes. Zo sfeervol!

Zo, dit was het alweer: een klein inkijkje in mijn bezigheden de afgelopen maand. Nadat de Photo Diary van oktober ontbrak, vind ik het toch wel leuk om weer wat foto’s op een rijtje te zetten. December wordt een hele leuke maand, met morgen een winters concert van Guus Meeuwis in de Ziggo Dome en zaterdag Sinterklaasavond met de familie. Ook Kerst komt er weer aan en dan is het jaar alweer om. Maar voor het zover is: eerst mijn nieuwe baan! Ik kijk enorm uit naar alle nieuwe indrukken… zin om te knallen!

Wat waren jouw highlights van de maand november? Wat zijn je plannen voor de sfeervolle decembermaand, vier je bijvoorbeeld Sinterklaas? Ik wens je een heerlijke nieuwe maand toe!

Delen:

9 Reacties

 1. 1 december 2016 / 1 december 2016

  Wat gaaf dat je naar de Lion King bent geweest! Dat lijkt me zo’n leuke musical. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Spannend hoor! Heel veel succes!

 2. 1 december 2016 / 1 december 2016

  Heel veel succes met de nieuwe baan! Wat een leuke manier om het jaar af te sluiten.

 3. 1 december 2016 / 1 december 2016

  Het ziet er erg gezellig uit allemaal! En spannend, een nieuwe job! Veel succes!

  Hoogtepunt van mijn novembermaand was afgelopen zondag, toen we een leuke dag met onze vriendinnengroep hadden. We hebben eerst geprobeerd uit een escaperoom te komen (helaas net niet gelukt), daarna wezen highteaen en ’s avonds het Sinterklaasspel gedaan. Ontzettend leuk!

 4. 1 december 2016 / 1 december 2016

  Oh wauw, wat gaaf en heel veel succes met je nieuwe baan! Ik dacht dat je niet zo lang geleden ook was geswitcht van werk? Wel tof hoor! Leuk dat Zweedse kaart ook, aahh ik krijg spontaan heimwee. :-) Glow wil ik al heel lang naartoe (ook opleidingsgerelateerd) maar het is er eigenlijk nog nooit van gekomen, bummer! Ik hoop dat december maar een fijne maand voor je mag worden!

 5. Josianne
  1 december 2016 / 1 december 2016

  Ooohhh, al die lampjes zien er leuk uit zeg! Echt supergezellig :) En wat tof dat je naar Guus Meeuwis gaat! Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat zijn; hopelijk is het wel echt anders dan de Groots concerten. Keep us posted!

 6. 1 december 2016 / 1 december 2016

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan!! Zoiets moet je zeker met beide handen grijpen ook al was je nog maar kort waar je nu zat toch? Lichtjes in het donker maken de steden inderdaad nu veel mooier :)

 7. 2 december 2016 / 2 december 2016

  Wat tof dat je een nieuwe baan hebt! Klinkt als een goed begin van deze laatste maand, veel succes met je nieuwe baan!
  November was zo te zien een maand vol gezelligheid en leuke uitstapjes, Den Bosch ziet er prachtig uit.

 8. 10 december 2016 / 10 december 2016

  Oh wauw, gefeliciteerd zeg met je nieuwe baan! Helemaal gemist. Goed dat ik even terug kom buurten ;-)
  Klinkt als een goed begin en een mooie afsluiter van het jaar. November was voor ons uiteraard ook een hele bijzondere maand.

 9. 14 december 2016 / 14 december 2016

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Leuk dat er zo ineens iets spontaans op je pad is gekomen! En ja, Praag… zeker een hele mooie stad waar je al lopend kunt genieten van de vele bezienswaardigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder