Sale Shopping: The Body Shop

TBSsale-3

De dagen vliegen als een malle voorbij en de agenda is, uhhh… een beetje vol (understatement). Dat betekent dat ik voor mijn gevoel mijn blogposts niet altijd zo snel kan plaatsen als dat ik zou willen. Het is namelijk alweer anderhalve week geleden dat ik samen met M. de stad indook voor een snelle shopsessie. Uitverkoop betekent voor mij altijd in ieder geval één ding: even een kijkje nemen bij The Body Shop. Dat was dan ook wat ik dit keer weer deed en ik kocht drie heerlijke producten. Het mocht even duren, maar toch ga ik je nog even laten zien wat ik kocht… kijk je mee?

TBSsale-6

Uitverkoop bij The Body Shop maakt me altijd enorm blij, want ik ben een groot fan van zo’n beetje alle verzorgingsproducten die ze hebben. Omdat ik nog best een voorraadje heb liggen besloot ik me echter in te houden en voor een bescheiden aantal producten te gaan. Tijdens de bloggersmeeting in Eindhoven nam ik een klein flesje Sweet Lemon douchegel mee. Toen ik de gel in gebruik nam werd ik echter direct enorm enthousiast en besloot: daar moet ik een back-up van hebben.

De geur van deze Sweet Lemon douchegel is echt geweldig! Het product doet me echt denken aan een stralende zomerdag. De douchegel heeft een milde maar toch frisse geur met een tikje zoetigheid erin. Als ik deze douchegel gebruik ben ik ’s ochtends een stuk sneller wakker.. en dat is geen grapje!

TBSsale-1

Als tweede ging de Papaya Shower Gel in mijn mandje. Ik kende deze geur gek genoeg nog helemaal niet en juist daarom leek het me leuk dit exemplaar aan te schaffen in de sale. In tegenstelling tot zijn frisse vriendje hierboven is dit exemplaar een stuk zoeter, maar ook zachter van geur.

Het is echt een heerlijk tropisch luchtje, je wordt er zo vrolijk van! De geur blijft overigens niet super lang hangen na het douchen, dus je gaat niet als tropische vruchtenbom naar buiten. Beide douchegels bevatten 250 ml en waren in de sale maar €3,50. I like that! ;)

TBSsale-4

Tot slot ging er een body butter met me mee naar huis… deze wilde ik enorm graag hebben! Trek een pak Fristi open en dan heb je een beetje een beeld van de geur van deze body butter. Zzzooooeeeeetttt! De body butter is vrij stevig en romig van structuur en wat mij betreft daardoor perfect voor de winter. Hij hydrateert enorm: de butter laat een fijn laagje op je huid achter, die daardoor de hele dag verzorgd aanvoelt. De body butter kostte nu nog maar 8 euro; een mooi prijsje voor een product waar ik zelf altijd maanden mee doe.

Ja.. ik word altijd enorm blij van The Body Shop producten. Vooral belangrijk vind ik dat ze niet op dieren testen. Het is jammer dat er wel Sodium Laureth Sulfate in de douchegels zit, dat zou – denk ik – niet nodig hoeven zijn. Toch gebruik ik deze producten erg graag, al is het maar vanwege de fijne geurtjes. Ik kan in ieder geval weer even vooruit met deze fijne producten.

Wat zijn jouw favoriete producten van The Body Shop?

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

10 Reacties

 1. 4 februari 2015 / 4 februari 2015

  Oh die body butter klinkt me te aantrekkelijk! Ik kan me al helemaal voorstellen hoe hij moet ruiken. Hmm.
  Een paar jaar geleden lette ik heel erg op proefdiervrije merken. De laatste jaren is dat er een beetje bij inschoten (wat ik heel erg vind, want er is geen duidelijke reden voor) maar nu ga ik weer helemaal proefdiervrij! Fijn dat ik bij The Body Shop dus met een gerust hart kan shoppen! :)

  • twintigennogwat
   4 februari 2015 / 4 februari 2015

   Absoluut, er zijn verschillende merken te vinden waar je goed proefdiervrij kunt shoppen en TBS is daar zeker een van!

 2. 4 februari 2015 / 4 februari 2015

  Wat een heerlijke producten heb je aangeschaft! <3

 3. 4 februari 2015 / 4 februari 2015

  De bodybutters van de Body Shop zijn altijd zo lekker!
  Ik heb er eentje met chocoladegeur, zo fijn!

  • twintigennogwat
   4 februari 2015 / 4 februari 2015

   Ja he, ik vind ze echt geweldig!

 4. 4 februari 2015 / 4 februari 2015

  Die bodybutter lijkt me zalig! Een fristi geur kan niet slecht zijn ;)

 5. Manouk
  4 februari 2015 / 4 februari 2015

  Die raspberry vind ik zelfs te zoet haha!

 6. 4 februari 2015 / 4 februari 2015

  Yum, die body butter van de body shop ziet er gewoon eetbaar uit, dat geurtje lijkt me zo lekker x

 7. 5 februari 2015 / 5 februari 2015

  Wat een fijne spulletjes heb je gekocht! Mijn favoriete producten zijn de body butters en de lip butters.

 8. 7 februari 2015 / 7 februari 2015

  Och ik blijf fan van dit merk<3
  Fijne producten heb je gekocht, heel erg veel plezier ermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder