Instagram

Tags

Tag | No Words Tag

No Words tag 2016

Drie maanden terug werd ik door lieve Inge van Monsieurmango.nl getagd voor de ‘No Words Tag’, die al een hele tijd geleden bedacht werd door Diana en Suzanne. Het leek me de perfecte tag voor een luie zondag, omdat je geen hele stukken hoeft te lezen, maar alleen plaatjes mag kijken. Het principe is namelijk simpel: 10 vragen waar je alleen maar op mag antwoorden met een foto. En dat is nog best lastig, kwam ik achter toen ik de tag ging invullen. Kom je mee foto’s kijken? 

1. Wat is de mooiste plek op aarde waar je ooit bent geweest?

No Words tag Sweden beaver safari

2. Waar gaat jouw eerstvolgende reis naartoe? (hoop ik)

No Words tag New York

Foto door mijn zusje

3. Wat is jouw favoriete seizoen?

Photo Diary 19 palmbomen

4. Wat doe jij het liefste in het weekend?

Guus Meeuwis in l'Olympia - 3

5. Wat was de mooiste dag van jouw leven?

Lieve Guus 2

6. Wat is jouw lievelingseten?

Photo Diary Sushi

7. Wat is jouw lievelingskledingstuk?

No Words tag sneakers

8. Wat is jouw lievelingsgadget?

iphone 7 instagram

9. Waar word je gelukkig van?

Stockholm1

10. Wat vind je het leukste aan bloggen?

mei-5

Beelden kunnen vaak een stuk krachtiger zijn dan woorden. De antwoorden op sommige vragen had ik daarom zo gegeven, maar soms vond ik het toch lastiger dan vooraf gedacht omdat je geen toelichting kunt geven. Hoewel ik er over twijfelde, ga ik die toelichting hier ook niet alsnog geven. Laat de beelden voor zich spreken! Heb je vragen over een van de foto’s? Dan beantwoord ik die natuurlijk met plezier!

Omdat de tag al even bestaat, heb ik geen goed beeld van wie hem al wel en niet heeft ingevuld. Ik tag daarom bij deze in ieder geval Evelien en Nicole. Maar mocht jij de No Words tag ook graag willen invullen, dan lijkt het me hartstikke leuk om te komen kijken naar jouw foto’s!

Wat is de mooiste plek op aarde waar jij ooit bent geweest?

 • Reply
  Fleur
  18 september 2016 at 18 september 2016

  Wat een leuke manier van het invullen van de vragen!
  Bij sommige heb ik even twee keer de vraag moeten lezen en dan nog een keer het plaatje moeten bekijken, maar inderdaad; dan zegt een foto zeker meer dan duizend woorden:).

 • Reply
  Romy
  18 september 2016 at 18 september 2016

  Wat een leuke tag! De meeste foto’s spraken voor mij boekdelen.
  Romy plaatste onlangs.. Is het gras wel groener aan de overkant?My Profile

 • Reply
  Anita
  18 september 2016 at 18 september 2016

  Ik vond het ook een leuke tag om in te vullen. Mooie foto’s heb je gebruikt!!
  Anita plaatste onlangs.. Waar je huis woont tagMy Profile

 • Reply
  Dalinka
  18 september 2016 at 18 september 2016

  Heerlijk vind ik dit! Lekker mooie foto’s kijken. En ik vind de foto’s wel vrij duidelijk dus dat heb je goed gedaan!
  De mooiste plek waar ik ooit ben geweest is..hmm ik twijfel haha. Dan ga ik voor Howth omdat ik Ierland geweldig vind!
  Dalinka plaatste onlangs.. Aanraders #4My Profile

 • Reply
  Jessica
  18 september 2016 at 18 september 2016

  Wat een leuke en originele tag!
  Jessica plaatste onlangs.. Kom naar de YA-avond in HeerenveenMy Profile

 • Reply
  sammie
  19 september 2016 at 19 september 2016

  Leuke tag en het lijkt me inderdaad lastig om deze in te vullen! Die laatste foto ziet er zo gezellig uit!
  sammie plaatste onlangs.. ZoSammieEnzo 2 jaar online!My Profile

 • Reply
  Puck
  19 september 2016 at 19 september 2016

  Dit is echt een leuke tag, vooral omdat je het een beetje uit moet puzzelen!
  Ook lekker, sushi in Eindhoven (dat weet je dus echt alleen maar als je de stad goed kent volgens mij…)
  Puck plaatste onlangs.. De nieuwe (omstreden) donorwetMy Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   20 september 2016 at 20 september 2016

   Jaaaa, goed gezien! Is inderdaad in Eindhoven! ;-) En ja, dat puzzelen maakt het wel een leuke tag he?

 • Reply
  Saskia
  20 september 2016 at 20 september 2016

  Wat een prachtige invulling van deze tag! Is erg lastig he, zonder woorden. Je hebt erg mooie foto’s gekozen<3
  Saskia plaatste onlangs.. Londen in Instagrams: Last partMy Profile

 • Reply
  Nicole
  21 september 2016 at 21 september 2016

  Jeeeh je hebt mij getagd! Stiekem heb ik hem al ingevuld (maar nog niet online gezet) want ik was ook al door Anita van Mindjoy getagd, maar dan zet ik jou er nog even bij. Soms best moeilijk he om alleen fotos’s te gebruiken en niets toe te lichten!
  Nicole plaatste onlangs.. “Hoera het is herfst” blogfeestjeMy Profile

 • Reply
  Evelien
  25 september 2016 at 25 september 2016

  Tijdens het ‘lezen’/bekijken van deze tag was ik al aan het bedenken wat voor foto ik er bij zou zetten. Onderaan zie ik dat je me hebt getagd, heel leuk! Ik ga er eens over nadenken. Nog best lastig om bij sommige vragen alleen een foto te zetten en geen uitleg verder.
  Evelien plaatste onlangs.. Recept – BosvruchtenmuffinsMy Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   2 oktober 2016 at 2 oktober 2016

   Haha, dat is inderdaad wel grappig! Ik ben benieuwd naar jouw invulling van de tag! :-)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »