Tag | No Words Tag

No Words tag 2016

Drie maanden terug werd ik door lieve Inge van Monsieurmango.nl getagd voor de ‘No Words Tag’, die al een hele tijd geleden bedacht werd door Diana en Suzanne. Het leek me de perfecte tag voor een luie zondag, omdat je geen hele stukken hoeft te lezen, maar alleen plaatjes mag kijken. Het principe is namelijk simpel: 10 vragen waar je alleen maar op mag antwoorden met een foto. En dat is nog best lastig, kwam ik achter toen ik de tag ging invullen. Kom je mee foto’s kijken? 

1. Wat is de mooiste plek op aarde waar je ooit bent geweest?

No Words tag Sweden beaver safari

2. Waar gaat jouw eerstvolgende reis naartoe? (hoop ik)

No Words tag New York

Foto door mijn zusje

3. Wat is jouw favoriete seizoen?

Photo Diary 19 palmbomen

4. Wat doe jij het liefste in het weekend?

Guus Meeuwis in l'Olympia - 3

5. Wat was de mooiste dag van jouw leven?

Lieve Guus 2

6. Wat is jouw lievelingseten?

Photo Diary Sushi

7. Wat is jouw lievelingskledingstuk?

No Words tag sneakers

8. Wat is jouw lievelingsgadget?

iphone 7 instagram

9. Waar word je gelukkig van?

Stockholm1

10. Wat vind je het leukste aan bloggen?

mei-5

Beelden kunnen vaak een stuk krachtiger zijn dan woorden. De antwoorden op sommige vragen had ik daarom zo gegeven, maar soms vond ik het toch lastiger dan vooraf gedacht omdat je geen toelichting kunt geven. Hoewel ik er over twijfelde, ga ik die toelichting hier ook niet alsnog geven. Laat de beelden voor zich spreken! Heb je vragen over een van de foto’s? Dan beantwoord ik die natuurlijk met plezier!

Omdat de tag al even bestaat, heb ik geen goed beeld van wie hem al wel en niet heeft ingevuld. Ik tag daarom bij deze in ieder geval Evelien en Nicole. Maar mocht jij de No Words tag ook graag willen invullen, dan lijkt het me hartstikke leuk om te komen kijken naar jouw foto’s!

Wat is de mooiste plek op aarde waar jij ooit bent geweest?

Delen:

12 Reacties

 1. 18 september 2016 / 18 september 2016

  Wat een leuke manier van het invullen van de vragen!
  Bij sommige heb ik even twee keer de vraag moeten lezen en dan nog een keer het plaatje moeten bekijken, maar inderdaad; dan zegt een foto zeker meer dan duizend woorden:).

 2. 18 september 2016 / 18 september 2016

  Wat een leuke tag! De meeste foto’s spraken voor mij boekdelen.

 3. 18 september 2016 / 18 september 2016

  Ik vond het ook een leuke tag om in te vullen. Mooie foto’s heb je gebruikt!!

 4. Dalinka
  18 september 2016 / 18 september 2016

  Heerlijk vind ik dit! Lekker mooie foto’s kijken. En ik vind de foto’s wel vrij duidelijk dus dat heb je goed gedaan!
  De mooiste plek waar ik ooit ben geweest is..hmm ik twijfel haha. Dan ga ik voor Howth omdat ik Ierland geweldig vind!

 5. 19 september 2016 / 19 september 2016

  Leuke tag en het lijkt me inderdaad lastig om deze in te vullen! Die laatste foto ziet er zo gezellig uit!

 6. 19 september 2016 / 19 september 2016

  Dit is echt een leuke tag, vooral omdat je het een beetje uit moet puzzelen!
  Ook lekker, sushi in Eindhoven (dat weet je dus echt alleen maar als je de stad goed kent volgens mij…)

  • twintigennogwat
   20 september 2016 / 20 september 2016

   Jaaaa, goed gezien! Is inderdaad in Eindhoven! ;-) En ja, dat puzzelen maakt het wel een leuke tag he?

 7. 20 september 2016 / 20 september 2016

  Wat een prachtige invulling van deze tag! Is erg lastig he, zonder woorden. Je hebt erg mooie foto’s gekozen<3

 8. 21 september 2016 / 21 september 2016

  Jeeeh je hebt mij getagd! Stiekem heb ik hem al ingevuld (maar nog niet online gezet) want ik was ook al door Anita van Mindjoy getagd, maar dan zet ik jou er nog even bij. Soms best moeilijk he om alleen fotos’s te gebruiken en niets toe te lichten!

 9. 25 september 2016 / 25 september 2016

  Tijdens het ‘lezen’/bekijken van deze tag was ik al aan het bedenken wat voor foto ik er bij zou zetten. Onderaan zie ik dat je me hebt getagd, heel leuk! Ik ga er eens over nadenken. Nog best lastig om bij sommige vragen alleen een foto te zetten en geen uitleg verder.

  • twintigennogwat
   2 oktober 2016 / 2 oktober 2016

   Haha, dat is inderdaad wel grappig! Ik ben benieuwd naar jouw invulling van de tag! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder