Tag | Zomerse dilemma’s

Photo Diary 19 palmbomen

Hej allemaal! Op mijn verjaardag (half juli) kreeg ik een leuk tweetje van lieve medeblogger Northflix, dat zij mij had getagd voor de Zomerse dilemma’s tag, bedacht door Renske (wier blog ik door deze tag ontdekt heb, zo leuk!). Nu is het weer de afgelopen weken op zijn zachtst gezegd weinig zomers geweest, maar aangezien we de afgelopen drie dagen ineens verblijd werden door een zonnetje greep ik mijn kans om deze vrolijke tag alsnog in te vullen! Want zomer.. dat is mijn lievelings als het aankomt op seizoenen. Het geeft mij een gevoel van vrijheid, vrolijkheid en ontspanning, ook al zit ik gewoon doordeweeks op kantoor. Hier komt-ie dan: elf leuke, zomerse dilemma’s die je gegarandeerd een zomers gevoel geven! 

♥ Op blote voeten door het gras OF op blote voeten door de branding?

Ik loop heel graag op blote voeten en doe dat met lekker weer dan ook vaak in huis en in de tuin. Het gevoel van gras onder je voeten is echt heel fijn, maar toch kies ik wandelen door de branding. Het gevoel van de zee is zo rustgevend en daarnaast is lekker afkoelen in de zee natuurlijk ook wel lekker als het mooi weer is.

Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip?

Een vakantie op een tropisch eiland klinkt heerlijk en dat wil ik ook absoluut een keer doen, maar mijn idee daarbij is (misschien volledig onterecht) dat je vooral op het strand ligt te bakken en verder niet veel doet. Dat vind ik twee dagen leuk, maar daarna begint het bij mij toch wel te kriebelen om weer in actie te komen. Een culturele stedentrip spreekt me daarom meer aan, omdat je daardoor veel leert van de historie en cultuur van een stad. Daarnaast kennen veel steden ook mogelijkheden om ergens te zwemmen of af te koelen, dus dat klinkt als een prima zomerse vakantiebesteding!

zomerse dilemma's bbq

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën?

Barbecue, sowieso. Wie zegt dat barbecues alleen maar gepaard gaan met veel vlees en ongezond eten? Dat kan wel hoor, getuige deze worstjes die we in Zweden boven het vuur lieten garen, maar je kunt natuurlijk oneindig variëren met barbecue gerechten en er een stukje vis op leggen. Of lekkere groenten grillen. Jep, dat wordt hem!

Zwoegen in de sportschool OF Work-outs in de buitenlucht?

De sportschool heb ik al een jaar of vier niet van binnen gezien, dus laat ik mijzelf vooral niet wijsmaken dat dat een reële optie is. Zolang wandelen, golfen en een beetje zwemmen als work-outs gelden kies ik dus lekker voor bewegen in de buitenlucht. Zuurstof!

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie?

Afgelopen maart ben ik een paar dagen alleen op reis gegaan (hoewel, ik ging vrienden opzoeken) en dat beviel me prima. Een paar weken alleen op reis zou ik ook nog wel eens willen ervaren. Maar NOOIT meer met iemand anders op vakantie? Het leuke van reizen is toch juist dat je alle nieuwe ervaringen met iemand kunt delen? Laat dan die wereld maar denken dat ik de zon heb uitgedaan als het regent. ;-)

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië?

Ehh.. is dit een dilemma? Are you kidding me? Natuurlijk wordt dat Scandinavië! Sterker nog: dat doe ik al iedere zomer. ;-) Veel mensen denken bij Scandinavië vooral aan koud winterweer, maar geloof mij: je kunt er fantastische zomers beleven en ook nog een mooi kleurtje opdoen. Yes, drop mij maar in Scandinavië en ik ben gelukkig. Oh en wil je meer zien van Scandinavië in de zomer? Kijk dan eens tussen mijn blogposts over deze regio en laat je inspireren!

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen?

Nooit meer teennagels lakken, want de zomer is echt niet compleet zonder op slippertjes te lopen!

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen?

Deze vind ik wel lastiger, maar ik kies toch voor een te kort rokje. Ik draag nooit rokjes en zelden jurkjes, maar je benen nooit meer ontharen? Nah, ik geloof niet dat ik daar erg gelukkig van zou worden. Ik draag wel iets onder dat te korte rokje, dan valt het vast mee.. ;-)

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel?

Slapen onder de sterren lijkt me super romantisch, vooral in combinatie met warm, droog weer en de afwezigheid van muggen. Dus ken je zo’n plek dan meld ik mij graag aan als vrijwilliger!

zomerse dilemma's ijsjes

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer?

IJsjes, ijsjes, ijsjes… ik houd van ijsjes! Maar zoetigheid eten is mijn middle name, dus hoe kan ik dat laten schieten? Een echt favoriete ijssmaak heb ik niet, ik kan gewoon nooit kiezen.. Ik at deze zomer trouwens in Kraków Kinder Chocolate ijs, met stukjes Kinder chocolate (je weet wel, die kleine reepjes). Z O  L E K K E R!!! 

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen?

Beetje ongezellig om de hele dag te zitten huilen, nietwaar? Ik kan namelijk geen moment zonder muziek en zing het liefst ook nog heel enthousiast mee. Dus dan maar de hele dag een liedje in mijn hoofd, dat is wel zo gezellig. Zelfs als het Kinderen voor Kinderen is… ;-)

Bedankt voor het taggen lieve Northflix, ik vond het erg leuk om uit deze zomerse dilemma’s te kiezen! Ik geef de tag door aan Lieke en Inge, maar voel je vrij om hem ook over te nemen! Tag je dan wel Renske even?

Wat is jouw favoriete ijsjessmaak? 

Delen:

5 Reacties

 1. 19 augustus 2016 / 19 augustus 2016

  Blijft een leuke tag, de worstjes op de BBQ zien er lekker uit :) Dat ijsje met kinder chocolade klinkt bijzonder goed trouwens!

 2. 19 augustus 2016 / 19 augustus 2016

  Voor mij ook BBQ, en ijsjes, en slippers.
  Jammer dat het dit weekend niet echt zomerweer wordt, maar meer tijd om voor te bereiden op de zon van volgende week dan.

 3. 19 augustus 2016 / 19 augustus 2016

  Haha, idd makkelijk kiezen tussen Scandinavië of Azië. Ik ga ook zeker voor de eerste en backpacken is niet echt mij ding. Leuke tag en mooie dilemma’s, alleen heb ik nu wel op en onbewoond eiland in mijn hoofd!

 4. 27 augustus 2016 / 27 augustus 2016

  Leuke tag heb je ingevuld. Hij staat bij mij ook nog op de planning, hoewel ik het geen dilemma’s kan noemen ben er zo uit haha ;-)

 5. Pingback: Zomerse Dilemma's Tag - Liefs van Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder