What’s in my bag? – travel edition

What's in my bag travel edition 3

Zoals je al in twee vorige blogposts kon lezen ben ik op dit moment op vakantie in Zweden. Persoonlijk vind ik What’s in my bag video’s en posts altijd super leuk, dus ik besloot een travel edition te maken. Wat zeul ik met me mee in mijn handtas als ik op reis ga?

What's in my bag travel edition 2
De tas die ik meenam is de Kelly tas van My New Bag, een knock off van de Hermès Birkin Bag. De tas kan zowel aan het handvat als met het schouderhengsel gedragen worden, wat ideaal is. Er past ontzettend veel in, maar is ook perfect voor weinig spulletjes omdat hij makkelijk draagt. Ideaal om mee te nemen op vakantie dus!

Ik heb de Ray Ban zonnebril mee die ik vorig jaar zomer kocht. Ideaal model voor in de auto, omdat hij wat doorloopt naar de zijkanten waardoor zonlicht niet alsnog je ogen in schijnt. Ook mee zijn de Sea bands. Ik kan nogal eens misselijk worden als ik zelf de auto niet bestuur of op de boot en deze bandjes verlichten door middel van acupressuur die misselijkheid. Placebo-effect of niet, voor mij werkt het.

What's in my bag travel edition 1
Ook stopte ik een notitieboekje met pen, telefoon wat beauty essentials (lipstick, lipstain, desinfecterende gel en een inklapbare borstel) en een goed boek in mijn tas. Immers: goede ideeën voor uitstapjes of overnachtingen moeten meteen opgeschreven en een boek is nooit verkeerd tijdens een korte stop of een overnachting tijdens de reis. Dan hoef je niet meteen al je bagage overhoop te halen. Een review van dit boek komt later op de site. En als laatste natuurlijk mijn camera, om mooie plaatjes te schieten. Ik ga hier mijn best voor doen!

Neem jij speciale spulletjes mee in je handtas als je op reis gaat, of bevat je handtas standaard dezelfde inhoud?

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe posts? Volg me dan op Bloglovin’!

Delen:

6 Reacties

 1. 15 juli 2014 / 15 juli 2014

  Leuk om te zien wat er in je tas zit! Ik heb eigenlijk alleen een werktas :)

 2. Jolienne
  15 juli 2014 / 15 juli 2014

  Leuk artikel! Wanneer ik op vakantie ga zit er in mijn handtas steeds een goed boek.

 3. Manouk
  15 juli 2014 / 15 juli 2014

  I hope you’re having a great time gurl!

 4. 18 juli 2014 / 18 juli 2014

  Super leuk om te zien, de sea bands hadden wij vorig jaar ook voor Senna en het leek echt te helpen! Veel plezier in Zweden!

 5. Mademoiselle Sophistique
  18 juli 2014 / 18 juli 2014

  leuke tas! ik heb trouwens ook bijna altijd een boek in mijn handtas zitten :) altijd handig!

 6. 21 juli 2014 / 21 juli 2014

  Wat leuk om te zien! Die lipstick van Essence lijkt me heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder