Een terugblik op september

Terugblik op september - bomberjack

Hej allemaal! Laten we deze laatste dag van de maand eens beginnen met een terugblik op september. Want hoewel de maand rustig begon, zette ik voor mijzelf later een hele belangrijke stap. Ook kwamen er deze maand veel artikelen online op mijn blog, dat vond ik eigenlijk best lekker om weer eens te doen. In deze korte terugblik op september neem ik je mee in mijn activiteiten van de afgelopen maand en blik ik stiekem ook vast vooruit op oktober. 

Terugblik op september - Hiken Luxemburg

Een weekendje Luxemburg

We begonnen de maand met een weekendje Luxemburg, om lekker te hiken en de stad te verkennen. Jullie hebben er al alles over kunnen lezen in mijn verslag over Luxemburg. Ik kijk met plezier terug op dit weekend, wat is dit land ontzettend mooi!

Terugblik op september - Wie is de mol

Wie is de mol?

Met collega’s bezocht ik ‘s-Hertogenbosch voor een leuke teambuildingsdag. We speelden ‘Wie is de mol?’ en dat was echt heel leuk om eens te doen. Ik merkte vooral aan mijzelf dat ik aardig fanatiek word bij een dergelijk spel. De avond werd besloten met een diner op een boot over de Bossche wateren. Terwijl collega’s daarna lekker een drankje gingen doen in de kroeg, haakte ik af om mijn bedje op te zoeken..

Terugblik op september - gemberthee

Ziek

.. want toen kickte de koorts in. Big time. Ik voelde me al een hele tijd niet zo lekker, met veel keelpijn en moeheid. Omdat ik niet voor het minste of geringste in mijn bed blijf liggen, werkte ik door en nam ik net wat meer rust. Het mocht niet baten: het ging langzaam toch echt minder. Tijdens de teambuildingsdag en vooral op de boot voelde ik mij per minuut slechter worden. Wat volgde was een week plat op bed en eenmaal uit bed nog verder uitzieken. Het was lang geleden dat ik me zo gevoeld had!

Ik kreeg de tip om veel thee met gember te drinken, maar omdat ik daar niet zo van houd gooide ik er honing en citroen bij. Prima drankje! Het gaat inmiddels een stuk beter, maar toen ik afgelopen week voor het eerst ging sporten merkte ik wel hoeveel impact zo’n griep heeft. Mijn spierkracht was ver te zoeken, dus dat wordt weer lekker opbouwen vanaf nu.

Kun je de video niet bekijken? Klik dan hier.

Mijn eerste liedje

Tja, wat kan ik nog anders zeggen dan dat ik mega dankbaar ben voor alle lieve reacties die ik mocht ontvangen? Ik liet mijn eerste liedje horen en vooraf dacht ik oprecht ‘joh, als 3 mensen zeggen dat ze het wel leuk vinden ben ik al blij’. Dat werden veel meer reacties: hier op de blog, op verschillende socials en in priveberichtjes. Just don’t know what to say. Dankbaar! Voor de mensen die ernaar vroegen: ik hoop later dit jaar nog een tweede opname te kunnen gaan doen.

Terugblik op september - PEC Zwolle

Klantevent bij PEC Zwolle

Afgelopen week organiseerde ik samen met collega’s een klantevent ter ere van een productlancering. Deze vond plaats in een business lounge van het PEC Zwolle stadion. Het event werd een groot succes, dat was super om te ervaren! Wat voor mij nog een bonuspunt was, is dat we in de pauze van het event een kijkje mochten nemen in verschillende ruimtes van het PEC Zwolle stadion. Nu ben ik natuurlijk PSV fan maar als voetballiefhebber is het altijd leuk om ook eens een kijkje te nemen in een ander stadion. We zagen zowel de mannen als de vrouwen trainen en mochten daarna ook even zelf het (kunst)grasveld betreden.

Ik vond het leuk om deze terugblik op september te schrijven, want het was ondanks de griep toch een bijzondere maand. Oktober wordt naar verwachting ook een hele leuke! Ik ga weer beginnen met Zweedse les (eindelijk!), ga een concert van Gavin James bezoeken en het allerleukste: ik ga een weekend naar Stockholm! Dit keer met niemand minder dan Evelien, die nog nooit in mijn favoriete stad geweest is. Het lijkt me super leuk om haar de stad te laten zien en zelf misschien ook weer nieuwe plekjes te ontdekken. Uiteraard ga ik uitgebreid verslag doen als we er geweest zijn, so stay tuned!

Hoe was jouw september? En ga je iets leuks of bijzonders doen in oktober? Ik ben benieuwd, laat het me weten!

Delen:

5 Reacties

 1. 30 september 2017 / 30 september 2017

  Wat een heerlijk overzicht (op je griep na dan, daar praten we niet over). Je liedje is echt ontzettend mooi, Luxemburg staat nu toch wel op mijn lijstje met plekken om eens te bezoeken en een avondje Wie is de Mol lijkt mij ook erg leuk! Gaaf dat je het Zweeds weer gaat oppakken. Ik moet hoognodig mijn DuoLingo er eens bijpakken. :-) En heel erg maar ik ben ook nog nooit in Stockholm geweest.. Oeps!

 2. 30 september 2017 / 30 september 2017

  Een leuke maand dus! Luxemburg is een prachtig land! Vervelend dat je ziek werd, ik had de griep ook al te pakken!

 3. 1 oktober 2017 / 1 oktober 2017

  Wat een leuk overzicht van afgelopen maand. Ik had ook een fijne maand, ondanks dat ziek zijn en negativiteit op werk… Maar we zitten weer vol goede moed in een nieuwe maand, yay! Ik vind het zo tof dat je toch je liedje hebt gedeeld: hij is prachtig Amy!

 4. 2 oktober 2017 / 2 oktober 2017

  Wat een mooie maand. En ja je liedje is echt prachtig !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder