Favoriete lenteliedjes 2014

favoriete lenteliedjes 2014

Muziek is erg belangrijk in mijn leven: ik volg al jaren zanglessen, neurie de hele dag liedjes die ik op de radio hoor en word instant vrolijk als er een lekker nummer aan staat. Omdat het zonnetje zo vrolijk schijnt de laatste dagen presenteer ik u vandaag… mijn favoriete lenteliedjes van 2014!

Pharrell Williams – Marilyn Monroe

Dit liedje kwam vorige maand uit en is volgens Pharrell een ‘tegenreactie’ op de normen van schoonheid. Met dit liedje wil hij uitdragen dat ‘dat wat jou ánders maakt’ eigenlijk het ding is dat je speciaal maakt. Hoewel de clip toch niet helemaal mijn kopje thee is, vind ik het wel een ontzettend tof nummer! *Zingt*: not even marilyn monroeeeee!

Kensington – Streets

Ik leerde rockband Kensington kennen toen ze 3FM Serious Talent werden en hoewel ik geen rockmeisje ben, staan ze sindsdien ergens bovenaan in mijn favorietenlijstje. De stem van die zanger… I like! In november 2014 ga ik ze live bewonderen in de Effenaar in Eindhoven en daar heb ik nu al zin in.

Calvin Harris – Summer

When I met you in the summer!! Bij dit nummer krijg ik visioenen van een zonnetje, liggend aan het water met een drankje in de hand. Wordt dit nummer toevallig op de radio gedraaid krijg ik instant zin om mee te springen en gek te doen. Leuk leuk!

Guus Meeuwis – Zonder jou

Volgende maand is het alweer tijd voor het achtste jaar op rij dat Guus Meeuwis optreedt in het PSV stadion. Voor mij persoonlijk wordt het de tiende keer dat ik erbij aanwezig ben. Of je nu wel of niet van zijn muziek houdt, elk jaar opnieuw is het groot feest in dit stadion. Zelfs mijn Franse schoonzusje (die vrij weinig Nederlands spreekt) vermaakt zich opperbest.  ‘Zonder jou’ is het nieuwe liedje van Guus en oh, wat is hij mooi. Het is een echt singer songwriter liedje van hoog niveau. Nog even goed oefenen, dan kan ik straks flink meezingen.

Avicii- Addicted to you

Vorig jaar zomer reden mijn vriend en ik met de auto over Zweedse bergweggetjes, waarbij we constant het nummer ‘Wake me up’ voorbij hoorden komen. Dat werd echt ‘ons’ liedje en Avicii kreeg een plaatsje in ons hart. In februari kwam Addicted to you uit, een nummer dat ik nog steeds te gek vind. Regelmatig word ik wakker met dit liedje in mijn hoofd en ik vind het gewoon echt een tof nummer.

Wat vind je van mijn selectie van liedjes? Zit er iets bij dat je zelf ook graag draait of luister je zelf liever naar andere muziek?

Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Bloglovin’!

Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder