Happy List #9: verandering in huis, een leuk pakketje en vrije momentjes

happylist-9

Het was alweer december dat ik voor het laatst een happy list publiceerde; destijds nog in de vorm van een maandoverzichtje.  Het leek me leuk om deze rubriek nieuw leven in te blazen, maar dan op een net andere manier. Gewoon om even bewust stil te staan bij alle fijne dingen die voorbij komen in het dagelijks leven. Let’s go!

♥ Een nieuw kleurtje in huis!

Het is alweer ongeveer 2,5 jaar geleden dat ik bij mijn vriend introk en we officieel gingen samenwonen. In die tijd is er in huis (en tuin) al best veel veranderd, alleen in de woonkamer nog niet. Het is om die reden soms lastig om ook de woonkamer als ‘mijn plekje’ te laten voelen. Al lange tijd spraken we daarom over het verven van onze woonkamer, om deze net een andere touch te geven. Alleen…. welke kleur? Gisteren was het dan zover: we verfden een muur in huis in heel licht pastelgroen. De kleur komt uit de Balanced Finland collectie van de Colour Locale lijn van Flexa (toch weer Scandinavië he) en ik vind het zo gaaf! Heel subtiel en fris. Ik kocht er meteen twee vazen bij, in een vergelijkbare kleur. I’m happy!

♥ Een lief pakketje

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje van Deisy, dat ik bij haar eerste winactie als winnaar uit de bus gekomen was. Afgelopen week kreeg ik het bomvolle pakket thuis gestuurd en wauw, wat zat er veel moois in! Onder andere een boek met havermoutrecepten, een blogilates fit journal, leuke stickers en notitieboeken, make-up van Miss Sporty en een prachtig spiritueel boek van Baptist de Pape. Wauw, ik voelde me overdonderd door al dat moois. Niet in de laatste plaats door het ontzettend lieve kaartje dat Deisy erbij gedaan had. Een traantje en heel wat verwondering later kan ik nog steeds alleen maar zeggen: dankjewel lieve Deisy!

♥ Lieve reacties op mijn blog

Begin deze week stonden we stil bij de bevrijding van Nederland en de herdenking van wat eraan vooraf ging. Ik had heel sterk de neiging er iets over te schrijven, maar vond het tegelijk heel spannend: hoe zou erop gereageerd worden? Ik besloot mijn blogje over stilstaan bij vrijheid toch te publiceren en de reacties waren geweldig en mooi. Dank allen!

♥ Spring is in the air! 

Afgelopen week zat ik vanuit het raam van het kantoor te kijken naar een moedereend die met haar kuikens een drukke weg aan het oversteken was. Ze was zo zorgzaam voor haar kleintjes, super lief om te zien! Ik vind de lente altijd een prachtige tijd door alle kleine beestjes die overal rondlopen, bloemen die overal in de natuur staan te shinen en het zonlicht (waardoor de dagen ‘langer’ worden). Na een lange en donkere winter voel ik me vaak enorm happy als het voorjaar losbarst, jij ook?

♥ Vrije momentjes

Mijn agenda ontploft de laatste tijd vaker dan ik zou willen. Zelfs als ik mijn sportmomenten wil inplannen moet ik soms echt kijken wanneer dat überhaupt mogelijk is. Door die drukte heb ik soms het gevoel achter de feiten aan te lopen, heel vervelend. Maar soms, zeker met de vrije dagen deze maand, is er wel ruimte voor wat ontspanning. Gisteren keek ik ’s middags twee afleveringen Gossip Girl achter elkaar en met hemelvaart ga ik een dagje naar zee (mits goed weer). Ik probeer altijd extra te genieten van deze vrije momentjes om op te laden voor de drukte.

Wat waren voor jou kleine of grote geluksmomentjes de laatste tijd?

Delen:

18 Reacties

 1. 10 mei 2015 / 10 mei 2015

  Wat een leuke happy list! Een nieuw fris kleurtje op de muur kan zoveel doen. Fijn dat dat de kleur goed bevalt!

  • twintigennogwat
   10 mei 2015 / 10 mei 2015

   Precies, het geeft een kamer vaak een totaal andere look!

 2. 10 mei 2015 / 10 mei 2015

  Pastelgroen dat is echt een prachtige kleur! Ik heb zelf heel veel turquoise in huis, dat vind ik ook lekker fris!

  • twintigennogwat
   10 mei 2015 / 10 mei 2015

   Ja he, ben er enorm blij mee! Dat is idd een frisse kleur, leuk!

 3. 10 mei 2015 / 10 mei 2015

  Wat leuk dat je de winactie bij Deisy had gewonnen! Een happy list is altijd leuk om te lezen.

 4. Cindy
  10 mei 2015 / 10 mei 2015

  Die vrije momentjes, dat is heel herkenbaar. Mijn geluksmomentje was dit weekend: een weekend die eens NIET in het teken van klussen stond, maar van bijkomen, uitrusten en leuke dingen doen

  • twintigennogwat
   10 mei 2015 / 10 mei 2015

   Fijn om af en toe die rust te kunnen nemen! Hoop dat je genoten hebt van het weekend! Bijna klaar met klussen?

 5. 11 mei 2015 / 11 mei 2015

  Ik ben blij om te horen dat je gelukkig bent met jouw pakketje, dat maakt mijn hele dag dan ook weer goed <3 Wat een prachtige kleur heb je trouwens de woonkamer gegeven en die vaas is ook echt prachtig zeg! Ik hoop dat je op die manier het huis nog meer jouw stekkie kunt laten voelen. X

 6. 11 mei 2015 / 11 mei 2015

  ah wat een mooie happy list, heel leuk om te zien!

 7. 11 mei 2015 / 11 mei 2015

  Wat een fijne momentjes! Een ander kleurtje op de muur kan al zoveel verschil maken, super leuk :). En wat een leuk, lief pakketje heb je ontvangen van Deisy <3

 8. Esther
  11 mei 2015 / 11 mei 2015

  Soms is het inderdaad even nodig en fijn om stil te staan bij de fijne dingen om je heen. Ik kan heel goed begrijpen dat het voor jou moeilijk is om de woonkamer als ‘jou plekje’ te zien als je bij je vriend intrekt, hopelijk gaat dat nu wel lukken. Als het de kleur is van de vaas op de foto lijkt het me echt prachtig! En wat lief dat je een moedereend over zag steken met haar kuikens, hoe cute! En mijn agenda is ook zo druk, damn! Van die rustige momenten kan ik dan ook echt genieten met een goed boek erbij! Leuke blog, ik ga je volgen :) Liefs

 9. 11 mei 2015 / 11 mei 2015

  Wat een fijne vrolijke lijst! Ik word ook heeel erg blij van de lente ja :) En van alle vrije dagen die we (of ik in ieder geval ;)) heb in mei!

 10. 13 mei 2015 / 13 mei 2015

  Wat een leuk artikel :) Je lay-out ziet er echt super leuk uit! Tof!

 11. 17 mei 2015 / 17 mei 2015

  Vrije momentjes zijn heerlijk he? Ik heb er ook van genoten.
  Ik vind je blog en je layout (en jij als persoon ook) super tof!

  • twintigennogwat
   17 mei 2015 / 17 mei 2015

   Wat een prachtig compliment, dankjewel lieve Sas!

 12. Suzanne
  20 juli 2015 / 20 juli 2015

  Leuk om te lezen. Je blog ziet er ook heel erg goed uit, zeer zeker, dus al die lieve berichtjes en comments zijn helemaal waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder