Outfit | Nike Dual Fusion sneakers

Nike Dual Fusion 2

Tijdens mijn tienerjaren en early twenties was ik heel lang een sneaker kind of girl. Ik droeg onder andere Puma’s in de meest gekke kleuren. Toen werd ik ouder en verruilde ik steeds vaker de sneakers voor nette schoenen, zeker omdat ik me op kantoor echt anders wilde (en moest) kleden.

De laatste maanden is mijn kledingsmaak echter weer een beetje aan het veranderen en vind ik een goed paar sneakers (zoals die in deze shoplog) juist weer heel leuk. Een tijdje terug vertelde mijn zusje dat er in Eindhoven een Nike Clearance store (= outlet) gevestigd was en afgelopen weekend ben ik daar gaan kijken. Ik scoorde er een paar knalroze Nike Dual Fusion sneakers en ik laat je in deze outfit post zien hoe ik die combineer!

Nike Dual Fusion

De sneakers die ik kocht zijn dus de Nike Dual Fusion sneakers. Ik vermoed dat het een wat ouder model is, want op de doos stond vermeld dat ze maar 35 euro kostten. Bij de kassa kreeg ik echter nog eens 30% korting, dus uiteindelijk betaalde ik maar €24,50! Ja, for real! Ik vind ze zo gaaf! Het zijn wel echt hardloopschoenen, maar ik vind het juist leuk om ze lekker casual onder een gewone spijkerbroek te dragen. Niet op mijn werk, maar wel in het weekend bijvoorbeeld.

Omdat de sneakers zo felgekleurd zijn, combineer ik ze met een rustige en donkere outfit. Ten eerste zodat de schoenen lekker opvallen, maar ten tweede ook zodat het geen algehele bonte kermis wordt. Een blauwgrijze skinny jeans van Hilfiger Denim vormt de basis van de look, met daar bovenop een polkadot slim fit bloesje van Scotch & Soda (gemaakt van supercomfi katoen, zo fijn!) dat ik ook afgelopen weekend kocht. Ik draag niet vaak veel sieraden, maar dit klassieke armbandje met blauwe steen van Ti Sento maakt de outfit wel af. Zo draag ik mijn outfits graag: een combinatie van casual en stoer, opvallend en ingetogen. Ik moest een beetje wennen aan de intensiteit van de sneakers, maar voel me inmiddels helemaal happy als ik zo de deur uitga! I’m in sneaker heaven!

Wat vind jij van mijn nieuwe sneakers en de outfit die ik ermee maak? Heb je zelf ook felgekleurde sneakers of zou je die zelf nooit dragen?

Delen:

6 Reacties

 1. 19 mei 2016 / 19 mei 2016

  Wat een koopje voor zulke mooie sneakers! Ik ben zelf meer van de witte zwarte of donkerblauwe sneakers. Maar in de zomer vind ik een fel kleurtje ook zeker niet verkeerd! xx

 2. 19 mei 2016 / 19 mei 2016

  Love de nike outlet en ik heb daar ook al vaak toffe sneakers gekocht. Pas geleden nog blauwe met felroze zool die ik heel vaak draag. Ik vind alleen deze felle kleuren alleen zo moeilijk te combineren omdat ik zelf altijd al wel kleurrijk gekleed ben.

 3. Eilish
  19 mei 2016 / 19 mei 2016

  Wat een koopje! Lekker opvallend kleurtje ook!

 4. 3 juni 2016 / 3 juni 2016

  Ik ben meer van de basic kleuren dan van die felle. Maar ze zien er wel erg gaaf uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder