Paco Rabanne Olympéa eau de parfum

Paco Rabanne Olympéa 3

Ik heb een nieuwe liefde! Zoals je in mijn december wishlist kon lezen, wilde ik al een tijdje heel graag het Paco Rabanne Olympéa eau de parfum hebben. Ik vond hem een tikje prijzig, maar een aanbieding van Douglas (die trouwens nog steeds loopt!) deed me uiteindelijk besluiten het parfum aan te schaffen als cadeautje voor mezelf. Ik weet dat de geur al een tijdje uit is, maar ik wilde jullie toch graag even meer vertellen over dit geweldige parfum, dat nu staat te shinen op mijn parfumplankje.

Paco Rabanne Olympéa 2

Een geur beschrijven is heel moeilijk, maar ik ga toch een poging wagen. De topnoten van Olympéa zijn groene mandarijn en gemberbloem en dat geeft een vrij sterke, fruitige geur direct na het opspuiten. Al snel komt de geur echter wat meer los en dan zorgen de geurnoten vanille, zout, sandelhout, jasmijn en ambergris voor een hele fijne warme en zoete geur. Het is een hele bijzondere combinatie, die lang blijft hangen zonder dat het overheersend is. Als ik ’s ochtends wat parfum opspuit dan ruik ik hem ’s avonds nog wel. Ergens is de geur te vergelijken met La vie est belle van Lancôme, dat geeft je misschien een beter beeld.

Olympéa is een sensuele en krachtige geur die perfect in deze tijd van het jaar past. De krachtige uitstraling van de geur wordt trouwens nog eens benadrukt door de prachtige flacon. De lauwerkrans (of: overwinningsvleugels) die aan de zijkanten zijn aangebracht stralen overwinning uit, terwijl het lichtroze en rosegoud het geheel ook elegant maken. Ik vind zelf de flacon echt heel stijlvol en het spreekt me enorm aan. Maar boven alles ben ik vooral heel blij met deze nieuwe geur! Ik draag het parfum met enorm veel plezier en ben er bijna verslaafd aan. Ik ruik zelfs stiekem door de dag heen af en toe aan mijn pols om nog een vleugje van de geur mee te krijgen, is dat gek? Zo blij met deze aanwinst!

Heb jij Paco Rabanne Olympéa al eens geprobeerd? En wat vind je van de flacon?

Delen:

7 Reacties

 1. 7 december 2015 / 7 december 2015

  Oeh deze heb ik zelf niet, maar geurtjes van Paco Rabanne vind ik wel altijd heel lekker.

 2. Hanna @ eenbezigbijtje
  7 december 2015 / 7 december 2015

  Ik vind het flesje er mooi uitzien!

 3. Sytse
  7 december 2015 / 7 december 2015

  Oh, die reclame vind ik zo mooi!

 4. 7 december 2015 / 7 december 2015

  Wat een prachtig flesje alleen al!

 5. Isolde
  8 december 2015 / 8 december 2015

  Even stiekem aan je pols ruiken vind ik helemaal niet gek hoor, ik doe het zelf ook als ik een lekker luchtje op heb!

 6. 8 december 2015 / 8 december 2015

  Deze ken ik niet. Ik moet zeggen dat ik de flacons steeds mooier vind worden. Eleganter en chiquer :) Dat is alleen al een pluspunt bovenop een lekker geurtje!

 7. 10 december 2015 / 10 december 2015

  Ik ben niet zo thuis in de geurtjes en ik ga voortaan alleen nog maar verantwoord kopen, dus mijn aanbod wordt hierdoor flink beperkt. Het flesje ziet er prachtig uit en de geur lijkt mij erg prettig (denk ik ;) )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder