Photo Diary #12: Every end is a new beginning

Photo Diary 12

Nog een dag te gaan en dan knallen we met zijn allen het jaar uit en beginnen we aan een nieuw jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Maar voor het zover is blik ik graag voor de allerlaatste keer dit jaar terug op de afgelopen maand, door middel van een photo diary. Dit keer iets vroeger dan gebruikelijk, in verband met Oud & Nieuw.

Zoals ik vorige maand aangaf stond december in het teken van terug aan het werk gaan (halve dagen, dat wel) nadat ik ziek werd, veel rusten en gezellig samen met familie Sinterklaas en Kerstmis vieren. Het was een bomvolle maand waarin ik ontzettend werd verwend met leuke cadeaus, dus extra veel foto’s! Ik laat het je allemaal zien, kijk je mee naar mijn photo diary van december?

Week 1: ‘Get well soon’ cadeautjes en Sinterklaas

Photo Diary 12 Bloemen

Deze week was ik nog ziek thuis en op maandag stond er ’s avonds ineens een bloemist aan de deur met deze prachtige bos bloemen, namens mijn werk. Ontzettend attent, ik bleef er maar naar kijken. Bijzonder wat bloemen kunnen doen met hoe je je voelt.

Photo Diary 12 Lush

Nog een cadeautje! Mijn directe collega stuurde me dit pakketje op als ‘Get well soon’ cadeau (ze weet dat ik groot Lush fan ben) en dat vond ik zo enorm lief van haar! Heerlijk zoet en perfect voor een momentje van ontspanning. M., mocht je dit lezen: nogmaals bedankt!

Photo Diary 12 Schoen zetten

Sinterklaas kwam die week ook nog langs en bracht voor zowel mijn vriend als de konijnen iets mee. Ik werd onverwachts ook verwend: ik kreeg een tas uit de H&M x Katty Perry Holiday collectie. Wauw, wat leuk!

Photo Diary 12 Sinterklaas

Het Sinterklaasfeest wordt bij ons thuis altijd uitgebreid gevierd, met lekker eten, cadeaus en vooral lange gedichten. De viering kostte me dit jaar wat meer moeite dan normaal door een laag energiepeil, maar uiteindelijk was het wel erg gezellig. Ik maakte dit eenvoudige maar heerlijke nagerecht en de Sint verraste mij enorm met onder andere een leuke theefilter, het boek van De Groene Meisjes, een sugar scrub van Lush en het spel Monopoly Deal (zie hieronder). Wauw, geweldig!

Week 2: Weer aan het werk en aan het bloggen

Photo Diary 12 Nagellak

Deze week ging ik voor een zakelijke afspraak naar ons kantoor in Amsterdam. Omdat ik veel te vroeg op het station was voor mijn trein terug nam ik even een kijkje bij Etos en daar viel mijn oog op dit Essie lakje. Deze kleur, Haute Tub, komt uit de wintercollectie 2015 en bevat paarse en zilveren glitters. Heel mooi dus natuurlijk kocht ik een flesje! ;-)

Photo Diary 12 Only for men

Samen met M. bezocht ik deze week een bloggersevent bij Only for Men. Na een ochtend werken sliep ik de hele middag om energie op te sparen zodat we ’s avonds konden vertrekken naar Ede, waar het event plaatsvond. We kregen een rondleiding en M. mocht een mooie outfit van Tommy Hilfiger uitzoeken. We waren meteen allebei gek op deze schoenen, dus die kocht hij er zelf nog bij. Ik vind ze nog steeds te gek!

Photo Diary 12 Monopoly

In mijn Photo Diary van oktober liet ik al zien dat ik dit spel in een kroegje in Utrecht speelde met mijn broer en schoonzus. Na die dag belandde het spel op mijn wishlist en nu kreeg ik het cadeau van de Sint! Super leuk, dat moest natuurlijk worden uitgeprobeerd. Met veel plezier, wat een topper!

Week 3: Kerstkaartjes en kapper

Photo Diary 12 Kerstkaarten

Wel kaartjes versturen, geen kaartjes versturen? Het is ieder jaar weer de vraag. Uiteindelijk besloot ik toch een doosje kerstkaarten te kopen om naar familie en een paar naaste vrienden te sturen. Ik vind het zelf namelijk ook altijd leuk, een handgeschreven kaartje ontvangen!

Photo Diary 12 Kapper

Tijd voor een kleur- en knipbeurt! Het moest echt gebeuren, mijn haar was zo uitgedroogd. Ik koos dit keer voor een meer winters kleurtje met wat blonde plukken er doorheen, dus het heftige blond van eerder dit jaar is er nu echt uit. Ook mijn lok is weer wat korter, dus we kunnen er weer even tegenaan!

Week 4: Kerstmis!

Photo Diary 12 Kerstcadeaus

“Cadeautjes? Nee hoor, doen we niet aan!” Oeps.. toen lagen er toch ineens cadeaus onder de boom. Geeeeeeen idee waar die vandaan kwamen :-D (#loveonlineshoppingendepakketjesman)

Photo Diary 12 Kerstmis

Omdat ik me nog steeds niet helemaal fit voel besloten we dit jaar de kerst rustig door te brengen. Eerste kerstdag brunchten M. en ik bij mijn schoonouders. Super gezellig en heerlijk gegeten!

Photo Diary 12 Theebloemen

En ik kreeg ook nog eens dit bijzondere cadeau: een glazen theepot met daarbij een doosje theebloemen. Je legt zo’n balletje in de theepot en er ontvouwt zich een prachtige bloem. Vinden jullie het leuk als ik dit eens goed laat zien in een aparte blogpost?

Photo Diary 12 Tiramisu

In de avond kwamen mijn moeder en zusje bij ons thuis gourmetten en dat was erg gezellig. Ik gaf iedereen een paar cadeaus en kreeg zelf ook weer wat leuke presentjes, zoals een boek van Jojo Moyes en een hele gave design table lighter (ik wilde geen blogpost maken over alle cadeautjes, maar bij nader inzien was dat toch best een leuk idee geweest ;)). Mijn zusje presenteerde deze overheerlijke zelfgemaakte tiramisu met een bolletje ijs en het was echt heel lekker! Als jullie het leuk vinden zal ik haar het recept vragen voor op de blog!

Photo Diary 12 Bridge

Tweede kerstdag: rust. We keken All you need is love en enkele afleveringen van seizoen 3 van Bron/Broen, maar verder was het vooral op de bank zitten/liggen/niets doen.

Week 5: De laatste dagen van het jaar!

Photo Diary 12 trui

Deze week werk ik twee dagen, maandag en woensdag. Gisteren had ik een persoonlijke maar tevens zakelijke afspraak in het centrum van Eindhoven. Ik besloot daarna heel eventjes de Bijenkorf in te duiken omdat ik begin januari een feestje heb van mijn werk en ik heb mijn outfit nog niet compleet. Ik vond niets voor mijzelf, maar keek wel even op de babyafdeling voor een cadeautje voor babyneefje S. Ik gok erop dat mijn broer niet meeleest maar je weet het nooit, dus ik zeg nog even niet welk truitje het geworden  is.. ;-)

Photo Diary 12 Chocolade

En voor ik naar huis ging even snel naar Jamin en een Zweedse candybar scoren. De chocolade van Marabou is zó lekker! Beetje duur (2 euro), maar vooruit.. voor een keertje kan dat best. Toch? ;)

Dit was alweer mijn laatste photo diary/ maandoverzicht van 2015! Soms dacht ik ‘moet ik dat nu wel doen, al die persoonlijke foto’s online zetten?’ maar als ik nu terugkijk op het hele jaar dan vind ik het toch wel heel bijzonder om het allemaal terug te zien en mijn jaar zo in beeld te zien. Morgen komt er nog een jaaroverzichtje van blogposts online en begin 2016 een terugblik op het jaar en dan beginnen we 2016 weer met een schone lei. Daarom ben ik heel benieuwd naar jouw mening: wil je in het komende jaar weer foto overzichtjes zien en zo ja, zou je dat dan minder vaak of juist vaker willen? Ik hoor het graag!

Hebben jullie een mooie maand december en feestdagen beleefd? En heb je leuke plannen voor de jaarwisseling? Laat het me weten, ik ben heel benieuwd!

Delen:

6 Reacties

 1. 30 december 2015 / 30 december 2015

  Gaaf Essie kleurtje! En wat een leuke cadeaus heb je gekregen :)

  • twintigennogwat
   30 december 2015 / 30 december 2015

   Ja gaaf he! Perfect voor de winter! :)

 2. 31 december 2015 / 31 december 2015

  Je haar ziet er echt prachtig uit! Theebloemen zijn zo leuk. Ik heb ze ook, ik heb alleen geen glazen theepot, haha. Ik twijfel ook ieder jaar over het versturen van kerstkaarten en dit jaar heb ik ze voor het eerst eens niet verstuurd.
  Ik wens je vast een mooi 2016 lieve Amy!

 3. 1 januari 2016 / 1 januari 2016

  Leuke foto’s! The Bridge moet ik S2 nog van zien.. S1 gekeken op Netflix, echt geweldig<3 Ik ben fan!
  en leuk he, die theebloemen. Ik heb er ook een aantal. Echt heel maf om het open te zien gaan.

  Nog een fantastisch 2016 gewenst trouwens lieve Amy. Dat al je dromen maar mogen uitkomen<3

  • twintigennogwat
   1 januari 2016 / 1 januari 2016

   Dankjewel voor je lieve comment Sas. Ik wens jou ook een prachtig 2016 toe! Ik ben heel benieuwd naar de theebloemen, ga ze binnenkort testen :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder