2015: De meest gelezen blogposts

jaaroverzicht 2015 - versie 3jaaroverzicht 2015 - versie 3

31 december! Vanavond proosten we met zijn allen op het afscheid van 2015 en de verwelkoming van een nieuw jaar. Als terugblik op 2014 publiceerde ik vorig jaar op 31 december een overzichtje met de 10 meest gelezen blogposts van mijn eerste driekwart jaar als blogger. Ik vond dat zelf best wel leuk eigenlijk, even kijken wat jullie nu eigenlijk het leukst vinden om te lezen.

Het leek me leuk om dat dit jaar opnieuw te doen, maar toen bleek het best gelezen artikel er een te zijn uit 2014 (jullie houden van mooi gestylede wenkbrauwen, haha!). Ik paste daarom de selectiecriteria iets aan en presenteer je vandaag de meest gelezen blogposts van 2015, geschreven in 2015. Een artikel lezen? Klik op de foto, dan kom je er direct! Ready? Let’s go!

10. Een konijn als huisdier: hier moet je op letten

konijnen2

Half april brak er een klein beetje stress uit bij ons thuis. Konijn Guus weigerde te eten, terwijl hij normaal gesproken niet weet hoe snel hij zijn brokjes naar binnen moet werken (#dikzak). Het inspireerde mij tot het schrijven van een artikel met tips over de aanschaf, huisvesting, verzorging en voeding van konijnen. Over het houden van konijnen bestaat namelijk zoveel onwetendheid! En als ik maar één iemand heb kunnen helpen om een goede keuze te maken voor haar/zijn konijn(en), dan ben ik al mega happy!

9. Mijn ervaring met Google Chromecast

Chromecast1

Kijken wat en wanneer je wilt wordt een stuk makkelijker met de Google Chromecast! Toen wij dit kleine apparaatje in huis haalden veranderde mijn mediaconsumptie meteen, want ineens kon ik onder andere Netflix en Youtube op mijn televisie kijken. Super fijn en ik heb er dan ook veel plezier aan beleefd. Inmiddels gebruik ik de Chromecast niet meer, want we hebben sinds kort een Xbox One in huis en die heeft dezelfde functionaliteiten. Maar het is wel een top apparaatje!

8. Beauty shoplog: dit kocht ik in Londen

Londenshoplog-2

Als je naar Londen gaat dan kan een flinke shopsessie niet uitblijven, toch?! En dus haalde ik mijn hartje op in Harrods en bij Boots en kocht deze prachtige items. Mijn absolute favorieten van dit lijstje? De Nars Sheer Glow foundation, de Revlon Colorburst en de Cover FX primer. Die laatste ga ik binnenkort echt opnieuw bestellen (bijna op.. neeee! haha!).

7. Winnen: een winters ontspanningspakketje

win een ontspanningspakketje 1

Omdat ik dit jaar zelf heb ervaren dat het inplannen van genoeg ontspanningsmomenten echt heel belangrijk is, besloot ik een winactie te houden waarbij ik een van jullie ook zo’n ontspanningsmoment kon geven. Volgens mij was het een groot succes en uiteindelijk kon ik Inge blij maken met het pakketje. Veel plezier ermee Inge!

6. Eerste hulp bij make-up ongelukken: Zo repareer je een kapotte blush!

repareren-2b

Tjah… en dan laat je die dure blush uit je handen vallen..kapot! In duizend stukjes. Wat doe je dan? Zelf repareren natuurlijk! In deze blogpost laat ik je zien hoe dat moet. Heel makkelijk en je kunt weer even vooruit met je mooie product.

5. 3 dingen die mijn blog me gebracht heeft

blogverjaardag

Afgelopen april bestond mijn blog één jaar. En in dat jaar was er zoveel gebeurd.. Ik schreef een blogpost over drie dingen die het bloggen mij gebracht heeft: creativiteit, bewust(er) om me heen kijken en mooie contacten. Het zijn dingen waar ik nog steeds achter sta en waar ik nog steeds heel blij mee ben. Ik kan niet meer zonder mijn blog!

4. Carnaval 2015: last-minute outfit ideeën

Carnaval15

Als geboren en getogen Brabantse vind ik carnaval ieder jaar een erg leuk feestje. Maar wat trek je dan aan? Ik schreef een last-minute outfit guide, voor hen die nog geen inspiratie hadden. En verrassend genoeg werd deze blogpost zo vaak gelezen.. ik voelde me vereerd! Hopelijk heeft iedereen een leuke carnaval gehad afgelopen jaar! :-)

3. Estée Lauder Double Wear foundation

doublewear8

De Estee Lauder Double Wear foundation was jarenlang mijn holy grail, totdat ze de kleuren veranderden. Argh! Ik probeerde een nieuwe kleur, schreef er deze review over en was aanvankelijk tevreden… maar uiteindelijk vond ik de kleur toch niet passend genoeg. En toen kocht ik de Sheer Glow van Nars. Maar qua substantie, dekking en houdbaarheid is dit nog steeds een topper.

2. Beauty: Catrice Luminous Lips Lipsticks

illuminouslip3

Dat deze blogpost zo vaak gelezen zou worden had ik nooit verwacht. Want laten we wel wezen: ik ben natuurlijk helemaal geen beautyblogger. Ik schrijf af en toe eens een artikel over make-up omdat ik dat leuk vind, maar ik bak er naar mijn idee maar weinig van. ;-) Vooral de kleur Brigitte Loves Bordeaux uit deze review draag ik nog met regelmaat.

1. Twintiger aan het woord reeks

twintigeraanhetwoord sidebar 3

Dat deze reeks bovenaan staat vind ik echt super. In mijn Analytics lijstje steken de blogposts uit deze reeks met kop en schouders boven de rest uit. Wat een geweldige eer was het dat 20 inspirerende dames en heren mee wilden doen aan Twintiger aan het woord. Ik vond het zo mooi om al deze stukken te lezen, waarin ieder op haar of zijn eigen manier haar dromen, wensen, struggles en ambities deelde. Dank, voor jullie deelname en jullie respectvolle reacties erop! Ik ben al een tijdje aan het brainstormen voor een tweede serie met een andere insteek. Bestaat daar interesse voor?

Dank!

Het is een afwisselend rijtje blogposts geworden, precies overeenkomstig met hoe ik graag schrijf en wat mij bezig houdt. Leuk om te zien! Het afgelopen jaar heb ik ontzettend veel geleerd van mijn blog en alles wat daarbij komt kijken. Ik moet eerlijk zeggen dat het bloggen me soms ook wel wat onzekerheid opleverde (lage bezoekersaantallen op een blogpost waar ik keihard aan gewerkt had bijvoorbeeld), maar over het algemeen denk ik dat ik zoveel lessen en mooie dingen heb mogen leren en ervaren dat ik het afgelopen jaar als persoon enorm gegroeid ben. Het bijhouden van mijn blog is een wezenlijk onderdeel van mij geworden en ik vind het erg fijn en leuk om te merken dat jullie dit ook waarderen (in de vorm van jullie bezoekjes en reacties). Dank daarvoor!

Voor dit moment rest mij niets anders dan jullie een prachtige jaarwisseling te wensen vanavond. Ik wens jullie alle goeds en heel veel geluk en liefde toe voor het komende jaar!

Hoe vier jij vanavond de jaarwisseling? En wat heeft jouw blog jou het afgelopen jaar gebracht? En als je geen blog hebt: door welke ontwikkeling ben jij gegroeid als mens dit jaar? Gelukkig nieuwjaar iedereen!

Delen:

6 Reacties

 1. 31 december 2015 / 31 december 2015

  Wat een mooi overzicht! Ik heb ze nog niet allemaal gelezen, dus dat ga ik snel even doen (zouden die lipsticks er nog zijn?!) Jij ook alvast een fijne jaarwisseling!

 2. 31 december 2015 / 31 december 2015

  Leuk overzichtje! De blogjes van de Twintiger aan het woord reeks vond ik ook altijd weer leuk om te lezen! :D

 3. 31 december 2015 / 31 december 2015

  Zeker interesse voor een tweede reeks! Ik geloof dat ik, op de beautyartikelen na, de hele top 10 gelezen heb ;)

 4. 1 januari 2016 / 1 januari 2016

  Wat leuk en tof om al deze artikelen nogmaals te zien. Ik ken ze wel allemaal al, maar zo’n overzichtje is erg leuk te zien. Zo krijg je toch beeld wat lezers het meeste aanspreekt. Ik ben nog steeds super blij en vereerd dat ik aan je Twintigers-reeks mocht meewerken<3

  Liefs!

 5. 1 januari 2016 / 1 januari 2016

  Happy New Year! Ik heb de meeste van deze artikelen nog niet gelezen. Snel even doen dus! ^^ Ben benieuwd naar je ideeën voor het komende jaar, ik blijf je blog in ieder geval trouw volgen! :) Liefs Charelle

  • twintigennogwat
   1 januari 2016 / 1 januari 2016

   Super leuk Charelle, dankjewel voor je berichtje :) Happy new year!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder