Photo Diary #15: I haven’t been everywhere, but it’s on my list

Photo Diary 15 maart

Hoi allemaal! Het is alweer zondag 3 april, dus hoog tijd om eens terug te blikken op de maand maart. Maart was een heel bijzondere maand voor mij dit keer. Ik nam afscheid van mijn werk en collega’s, stapte twee keer in het vliegtuig voor een paar dagen weg, verbleef ook het paasweekend in het buitenland én begon afgelopen week met mijn nieuwe baan. Wauw, wat is de tijd gevlogen en wat heb ik van deze maand genoten. Ik geef je door deze photo diary een klein inkijkje in mijn leven, hopelijk vind je dat leuk! Kijk je mee?

Echte post is cool - 6

We trapten maart af met het ontzettend leuke Echte Post Is Cool project! Ik stuurde een pakketje op naar Wanda en kreeg een leuk theepakketje terug van de meiden van DeserveToday.nl plús nog een extra cadeautje van de superleuke webshop Koetjes en Kaartjes! Via deze link zie je alle foto’s die op Instagram geplaatst zijn… bijzonder om even terug te kijken!

Een weekend aan de Côte d'Azur 3

Datzelfde weekend ging ik samen met mijn moeder en zusje een weekend naar Zuid-Frankrijk voor de verjaardag van mijn broer. Het was erg gezellig en ik genoot volop van het mooie weer en de prachtige omgeving! Je zou er maar wonen he? Wauw!

Photo Diary 15 Squease

Omdat ik afscheid nam van mijn werk had ik in maart meer vrije tijd. Daarom ging ik een dag assisteren bij Squease, het bedrijf waar ik een tijdje een werkervaringsplek heb ingevuld net na het behalen van mijn master een paar jaar terug. Er moesten foto’s en video’s gemaakt worden en dat deden we met deze geïmproviseerde studio. Ging super goed en was heel tof om eens te doen!

Photo Diary 15 Kapper

Ook deze maand: een bezoekje aan mijn vaste kapster Milou van kapsalon Rob Peetoom. Wanneer zij mijn haar onder handen genomen heeft loop ik weer helemaal blij naar buiten, zo fijn dat het is opgefrist en geföhnd! :-) Zou ze niet elke dag mijn haar willen komen föhnen? ;-)

Photo Diary 15 high tea

Half maart ging ik gezellig met (inmiddels oud-)collega Marjolein voor een high tea naar de Yoghurt Barn in Den Bosch. We kregen een hele uitgebreide selectie van heerlijke hapjes geserveerd en hebben heel lang gekletst. Het was voor mij de eerste keer dat ik bij de Yoghurt Barn kwam, maar zeker niet de laatste keer.. wat een fijne plek!

Photo Diary 15 Zilveren Zicht 2

Van Uitgeverij De Fontein kreeg ik dit boek opgestuurd; het derde deel uit de serie De Anderen. Super leuk, maar het gaafste: toen ik het boek omdraaide zag ik dat een quote van mijn blog stond afgedrukt op de achterzijde! Wat een eer, zo bijzonder! Ik kon niet ophouden met lachen die dag :-D Een review volgt snel!

Photo Diary 15 afscheid

Ik ‘kondigde het al aan’ in de vorige Photo Diary: deze maand ging ik uit eten met een groepje collega’s als afscheid van een hele mooie periode. Het was ontzettend gezellig en ik heb er heel erg van genoten, wat had ik toch een club geweldige mensen om me heen. Gelukkig is het geen definitief goodbye want verschillende collega’s blijf ik in eigen tijd gewoon zien gelukkig. Als klap op de vuurpijl werd ik verrast met een paar hele mooie en lieve cadeaus, zo lief!

Photo Diary 15 Stockholm

Na het afscheidsetentje met collega’s stapte ik in het vliegtuig om spontaan enkele dagen door te brengen in mijn geliefde (en besneeuwde) Stockholm. Ik spendeerde voornamelijk veel tijd met vrienden en kennissen en ging even lekker shoppen. Van deze trip hebben jullie nog maar weinig gezien op mijn blog. Dat komt omdat ik geprobeerd heb te vloggen en nog geen tijd gehad heb om te kijken of ik iets met dat materiaal kan. Daar ga ik mee aan de gang en mocht het niet lukken dan zal ik nog wat foto’s plaatsen binnenkort!

Photo Diary 15 Kwikfit

Na het schadegedoe met mijn auto vorige maand, kon ik na thuiskomst vanuit Stockholm weer bij de autogarage. Gelukkig was het dit keer iets kleins en werd het gratis gefixt, maar pfff.. altijd wat met die auto van mij. Ik kan wel een abonnement afsluiten bij de garage!

Photo Diary 15 Parijs

En toen: tijd voor Parijs! Het was werkelijk heel bijzonder om 3 dagen door deze geweldige stad te lopen. Op de laatste avond liepen we in het donker in de buurt van de Eiffeltoren en zagen hoe deze prachtig was verlicht in de kleuren van de Belgische vlag. Wat een mooi teken. Deel één van mijn foto overzichtje van deze reis staat nu online, het tweede deel volgt snel!

Guus Meeuwis in l'Olympia - 3

Een foto van Guus mag niet achterblijven in dit overzicht toch? Het blijft bijzonder, een concert van Guus Meeuwis in het buitenland. Het was een hele mooie avond en ik vond het erg gaaf dat Youp van ’t Hek toch ook even het podium beklom. Heb je mijn verslag van deze avond al gelezen?

Photo Diary 15 bad

Dinsdag na pasen begon ik met werken bij mijn nieuwe baan. Veel (positieve!) indrukken deze week, dus na de eerste dagen had ik deze week zin om lekker te ontspannen met een bathbomb van Lush. Ik gooide de Fizzbanger in bad, die ik een paar weken geleden kocht. Wat een geweldig ding is dit! Het water veranderde van geel naar blauw naar groen en rook heerlijk naar appel en kaneel. Een beetje als de geur van appeltaart. Yay!

Photo Diary 15 Sneakers

Een van de aankopen die ik deed in Parijs: deze Nike sneakers uit de Cherry Blossom Pack collectie! Ik twijfelde heel erg tussen dit Blazer model en de Air Max, maar koos uiteindelijk voor deze omdat ik ze wat minder lomp en vrouwelijker vond. Ben er helemaal gek op!

Dit was hem weer, de photo diary van maart! De maand was een aaneenschakeling van mooie momenten en ik kon heerlijk tot rust komen. April staat voor mij volledig in het teken van gewend raken op mijn nieuwe baan en full speed aan het werk, maar voor de afwisseling staan er ook wat gezellige activiteiten zoals etentjes en een concert van Guus Meeuwis (gewoon in Eindhoven dit keer). Genoeg leuks dus!

Wat zijn jouw plannen voor de maand april?

Delen:

15 Reacties

 1. 3 april 2016 / 3 april 2016

  Wat een heerlijke reis en bijkom maand. Benieuwd naar je Stockholm vlog! April staat voor mij hopelijk in het teken van verandering en weten waar ik aan toe ben.

 2. Anne
  3 april 2016 / 3 april 2016

  Jeetje wat heb jij gave dingen gedaan zeg! Echt een maand om vaak op terug te kijken. En hoe gaaf dat jouw quote in dat boek staat!

 3. 3 april 2016 / 3 april 2016

  Wat een hoop foto’s en wat heb je gave dingen gedaan. Stockholm, Parijs, Zuid Frankrijk. Allemaal plaatsen waar ik nog nooit ben geweest. Dat je een nieuwe baan hebt is mij even helemaal ontgaan, maar wat goed! Gefeliciteerd! Heel veel plezier!

  • twintigennogwat
   5 april 2016 / 5 april 2016

   Thanks lieve Inge! Is ook vrij snel gegaan allemaal :-)

 4. 3 april 2016 / 3 april 2016

  Wauw same: wat heb jij een fijnd maand achter de rug! Nogmaals heel erg gaaf dat je een nieuwe baan hebt en lekker weer aan de slag kunt. En uiteraard ben ik ontzettend benieuwd naar je vlog: ik weet zeker weten dat het een hele leuke video wordt (dat kan niet anders want jij bent gewoon leuk)

 5. 3 april 2016 / 3 april 2016

  Oh zo verliefd op jouw schoenen!

 6. 3 april 2016 / 3 april 2016

  Leuke dingen heb je deze maand gedaan! En lekker veel reisjes heb je gemaakt. Wat gaat de volgende zijn?

  Ik ben benieuwd naar Stockholm!

  • twintigennogwat
   5 april 2016 / 5 april 2016

   Ja, bijzonder he? Ik vond het heel gaaf om eens zo’n periode te hebben dat dat kon. De volgende is waarschijnlijk Malmö, maar nog niet zeker. En jouwe?

 7. 3 april 2016 / 3 april 2016

  Wat een heerlijke en vooral dynamische maand heb je gehad! Heel gaaf en ik ben benieuwd naar je vlog :)

  • twintigennogwat
   5 april 2016 / 5 april 2016

   Oehh.. niet teveel verwachten hoor! Ik ga mijn best doen ;-)

 8. Northflix
  4 april 2016 / 4 april 2016

  Zo hey, wat een gave, maar drukke maand.
  Je haar zat inderdaad heel gaaf.
  Meestal duik ik gelijk de badkamer in als ik bij de kapper vandaan kom.
  Je sneakers vind ik ook lekker vrolijk! Helemaal klaar voor de lente!

 9. 4 april 2016 / 4 april 2016

  Wat een heerlijke maand heb je gehad joh! Even tussen 2 banen in en 2 geweldige leuke steden bezocht! Ik zou er acuut voor tekenen! En ja, je pakketje is bij mij echt goed in de smaak gevallen hoor! Die boekenleggers komen goed van pas en binnenkort ga ik me verdiepen in de Zweedse taal want een paar zinnetjes kunnen zeggen, vind ik het wel minste.

  • twintigennogwat
   5 april 2016 / 5 april 2016

   Goed om te horen dat het pakketje in goede aarde is gevallen, daar ben ik blij mee! Veel plezier met Zweeds leren :-D

 10. dresses and daisies
  5 april 2016 / 5 april 2016

  Dat fizzy ding van Lush ziet er super leuk uit! :)

 11. 5 april 2016 / 5 april 2016

  Wat leuk om te zien dat hoe je maand maart was meid.
  Wat leuke foto’s zijn het meid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder