#Plukhetgeluk De Grootste Glimlach

plukhetgeluk3

Enkele weken geleden startte Saskia met haar #Plukhetgeluk project. Dit project is bedoeld om mensen een positieve vibe mee te geven en om even stil te staan bij de positieve kanten van het leven. De afgelopen weken deelde ik met jullie mijn antwoorden op de geluksvragenlijst, foto’s van dingen die mij gelukkig maken en de mooie dingen die ik jou gun.

Vandaag is het tijd voor een heerlijke portie lachen! Dit kan natuurlijk van alles zijn: hilarische filmpjes op YouTube, je vriendje die flauwe grappen maakt, gekke kunstjes van je huisdier of een mooi muziekstuk. Vandaag laat ik je 5 filmpjes die me echt aan het lachen maken, gewoon om jou ook met een mega smile te laten rondlopen vandaag. 

Jimmy Fallon

I loooooveeee Jimmy Fallon’s Tonight Show. Het komt vrij laat op televisie dus ik kijk het met mijn vaste ritme nu een stuk minder vaak dan een halfjaar geleden, maar regelmatig zet ik het even op als ik nog in bed lig. Je gaat gegarandeerd slapen met een big smile! In bovenstaande video komt Jimmy erachter dat hij ooit een date met Nicole Kidman is misgelopen. Zo gênant en grappig!

Virals

Het was afgelopen jaar een van de video’s die in no time viral ging over het internet: Richard Dunn miste zijn vlucht en moest overnachten op de luchthaven van Las Vegas. Hij maakte een videoclip op het nummer ‘All by myself’ van Céline Dion. Ik geef het toe: ik ben een sucker voor virals.. video’s die of enorm grappig of ontroerend zijn en die de hele wereld gezien heeft. Ken je deze nog niet? Snel kijken dan!

Minions

Sinds ik voor het eerst Despicable Me zag, ben ik verkocht aan deze gele wezentjes in hun blauwe tuinbroeken. Dit filmpje is zó schattig: bananana!

Mama Appelsap

Jaren geleden begon Timur Perlin, dj bij 3fm, met zijn radio item Mama Appelsap. Voor wie het idee nog niet kent: in deze rubriek bespreekt hij anderstalige liedjes waarin Nederlandse teksten te halen zijn. Vooral de eerste waren erg origineel en grappig, maar ook nu doen Timur en zijn luisteraars nog regelmatig geweldige vondsten. In dit filmpje van De TV draait door wordt het item uitgebreid besproken. Hilarisch!

Taalgrappen

Je ziet het al: ik houd van hele flauwe humor en vind taalgrappen (zoals in de laatste twee video’s) ook enorm leuk, juist omdat deze wat meer doordacht zijn. Als ik eenmaal op dreef ben dan blijf ik het ene na de andere video kijken! :-)

Wat voor soort filmpjes maken jou aan het lachen?

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

8 Reacties

 1. Saskia
  10 februari 2015 / 10 februari 2015

  Wat leuk bedacht al die lach filmpjes!! Lachen is gezond!! Leuk gedaan!!

 2. 10 februari 2015 / 10 februari 2015

  Ik vind Jimmy Fallon ook echt hilarisch.. Geweldig hoe dat interview gaat ;-)
  En Minions… Daar hoef ik vast niks meer over te zeggen haha.

  Leuke invulling, ik heb gelachen <3

 3. Daniëlle
  10 februari 2015 / 10 februari 2015

  De minions zijn geweldig hah a:D

  Liefs
  Daniëlle

 4. 11 februari 2015 / 11 februari 2015

  Haha, superleuk dit, hilarisch! Ik ben ook echt fan van de Minions, wat een schatjes :) Ik kijk ook helemaal uit naar de nieuwe film van The Minions, lijkt me echt tof. Leuk bedacht dit!

 5. 12 februari 2015 / 12 februari 2015

  Wat een ontzettend leuk artikel! Ik ga er straks eens goed voor zitten (met mijn lunch) en je filmpjes een voor een aanklikken! Het ziet er leuk uit! Oh en de minions. Die zijn zo LEUK! Ik kan niet wachten op hun film. :)

 6. 15 februari 2015 / 15 februari 2015

  Hahaha.. ja mama appelsap is helemaal geweldig, daar lig ik altijd in een deuk van! X

 7. bymarlayne
  16 februari 2015 / 16 februari 2015

  Mama appelsap is echt grappig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder