Instagram

Persoonlijk Travel

Personal | Citytrip New York én we zijn verloofd!

Personal | Citytrip New York én we zijn verloofd

Hej allemaal! Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een artikel op mijn site plaatste. Het leven staat niet stil en de tijd vliegt, zullen we maar zeggen. Ook waren we afgelopen maand een eind van huis om tijdens een citytrip New York deze geweldige stad te ontdekken. Via een Twitter poll lieten verschillende van jullie weten dat jullie daarom eerst graag een persoonlijke update wilden lezen voor ik jullie zou overstelpen met blogs over de city that never sleeps. Ik vertel je graag veel meer over die bijzondere trip, want we kwamen thuis met bijzonder nieuws: we zijn verloofd!

Citytrip New York - uitzicht

Voor het eerst naar New York

Eindelijk was het eind mei zover, ons vertrek naar New York. Al jarenlang stond deze bestemming hoog op mijn wensenlijstje. In mei werd mijn vriend Maurice 40 jaar en dat wilden we op een speciale manier vieren. We namen enkele vrije dagen op en boekten onze tickets en een hotel in de stad waar ik al zolang naartoe wilde. Voor zeven dagen, zes nachten en met een strakke planning (met daarop alle dingen die we wilden doen en zien) in de hand togen we naar het vliegveld, in afwachting van wat een onvergetelijke reis zou gaan worden.

Ik regelde met het hotel dat we op de verjaardag zelf konden proosten met een glas bubbels en toen kon het grote genieten beginnen. De strakke planning lieten we al heel snel varen omdat we merkten dat we geen race tegen de klok wilden houden. Er is immers zoveel te zien en te doen in deze grote stad, je kunt gewoon niet alles zien. Daarom genoten we net zoveel van mensen kijken in Central Park als van uitzichten bekijken op de Empire State Building of One World Observatory. En speelden we een potje Backgammon in Bryant Park voordat we een wedstrijd van de New York Yankees bezochten. Het werd een hele afwisselende trip, met veel indrukken en ervaringen. Deze citytrip New York werd een reis om nooit meer te vergeten! Check snel mijn korte aftermovie (2,5 minuut) voor een impressie van onze reis als je dat leuk vindt! Je vindt de video ook onderaan dit artikel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Taylor Lenci Photography (@taylorlenci) op

Verliefd, verloofd!

En vergeten zullen we dit echt nooit meer, vooral door het extra bijzondere nieuws dat we terugkwamen als verloofden! Daar zit een heel leuk verhaal achter. Voorafgaand aan onze reis dacht ik dat het leuk zou zijn om, tijdens onze citytrip New York, een uurtje op pad te gaan met een fotograaf. Normaal gesproken maken we vooral selfies, dus hoe gaaf zou het zijn om op een gave plek als deze mooie / leuke foto’s te laten maken? Via Instagram keek ik wat rond en uiteindelijk kwam ik terecht bij de geweldige Taylor Lenci. Ik werd meteen verliefd op haar fotografie stijl en zij vond het leuk om met ons te shooten. Tijdens een prachtige avond spraken we af bij DUMBO, Brooklyn.

Wat er daar gebeurde verwoordt zij in haar Instagram post over dit moment veel beter en grappiger dan ik zou kunnen (zie hierboven voor de foto). In het kort: in de allerlaatste minuten ging Maurice op één knie en vroeg hij me ten huwelijk. Een waanzinnig moment, dat ik totaal niet zag aankomen. Denk ondergaande zon, Brooklyn en Manhattan bridge als achtergrond, aan het water op een rustige plek. Zo lief, zo romantisch. En het staat ook nog eens op de foto, hoe bijzonder is dat?! We weten allebei amper nog wat Maurice allemaal gezegd heeft tijdens zijn aanzoek en dan is het toch extra mooi om terug te kunnen kijken op dit moment.

En nu?

We zijn heel rustig aan het nadenken hoe we de grote dag voor ons zien, maar ik kan al wel verklappen dat we dit waarschijnlijk volgend jaar willen vieren met onze vrienden en familie in, hoe kan het ook anders: Zweden. De meeste mensen in onze omgeving stonden er in ieder geval niet gek van te kijken. Deze zomer gaan we proberen enkele locaties te bezoeken om te kijken wat voor invulling van deze dag bij ons past. Zouden jullie het leuk vinden om deze (ontdekkings)reis samen met ons te volgen, trouwen in het buitenland?

Nog een ander leuk nieuwtje dat je misschien al gezien hebt: ik heb aan Kimberley gevraagd een nieuw logo te ontwerpen voor mijn site. Deze staat inmiddels online en ik ben er zo blij mee! Het vat precies de essentie van de naam van mijn blog én mijn interesses samen! Wat vinden jullie ervan?

Anyway, mijn reisverslagen en artikelen met tips en tricks over New York komen snel online, dus stay tuned! De video is inmiddels al verschenen, dus hopelijk vind je het leuk om die ook even te checken. Tot snel!

 • Reply
  Lodi
  18 juni 2019 at 18 juni 2019

  Gefeliciteerd met jullie verloving, wat een speciaal moment en wat een prachtige plek en moment zo met de fotograaf er bij. Ik vind New York zo een mooie stad en juist dat lekker rondlopen en mensen kijken is echt fijn. Geniet van de herinneringen en leuke dingen die nu gaan komen voor de voorbereiding.

 • Reply
  Audrey
  18 juni 2019 at 18 juni 2019

  Je logo en de aftermovie zijn allebei supertof! Net als de verloving overigens, maar daar had ik jullie al mee gefeliciteerd :) Ik ben zeker benieuwd naar jullie Zweden-wedding.
  Audrey plaatste onlangs.. Recept: 3x de lekkerste pastasaladesMy Profile

  • Reply
   Amy - SommarmorgonNL
   18 juni 2019 at 18 juni 2019

   Dankjewel Audrey! We gaan dit avontuur gewoon aan en misschien komen we nog wel wat interessante dingen tegen qua tips en tricks :-)

 • Reply
  Stefaan De Winter
  18 juni 2019 at 18 juni 2019

  Van harte proficiat met jullie verloving! Ik kijk er al naar uit om de blog van jullie huwelijk in Zweden te lezen :)

  New York ben ik nog nooit geweest maar moet ik wel dringend is doen.

  • Reply
   Amy - SommarmorgonNL
   18 juni 2019 at 18 juni 2019

   Dan gaan we maar eens ons best doen qua voorbereidingen haha! En ik zou New York zeer zeker aanraden!

 • Reply
  ingrid
  18 juni 2019 at 18 juni 2019

  wat gaaf! van harte gefeliciteerd. niet alleen een geweldige reis maar ook nog een mooi vooruitzicht.

  • Reply
   Amy - SommarmorgonNL
   18 juni 2019 at 18 juni 2019

   Absoluut, dat is het zeker! Dankjewel!

 • Reply
  Anke (Fanke.nl)
  18 juni 2019 at 18 juni 2019

  Aahh wat leuk, gefeliciteerd! (: De foto’s zijn ook echt tof geworden zeg.
  Anke (Fanke.nl) plaatste onlangs.. MODEBEWUST | DUURZAME KLEDINGMERKENMy Profile

 • Reply
  Anja - Minimalist Dutchie
  18 juni 2019 at 18 juni 2019

  Van harte gefeliciteerd, beiden! Wat ontzettend leuk en wat goed bedacht van je vriend (eh verloofde!!). Mooie herinneringen zo – iets om te koesteren!

  • Reply
   Amy - SommarmorgonNL
   18 juni 2019 at 18 juni 2019

   Verloofde ja! Daar moet ik zelf nog een beetje aan wennen ;-) Het is een prachtige herinnering, heel waardevol voor ons beiden.

 • Reply
  Simone
  18 juni 2019 at 18 juni 2019

  Nog gefeliciteerd met jullie verloving! En wat tof dat dit ook is vastgelegd door een fotograaf. Heeft je vriend toch wel een heel mooi moment uitgekozen <3
  Simone plaatste onlangs.. Deze liedjes zijn nog altijd van toepassingMy Profile

  • Reply
   Amy - SommarmorgonNL
   18 juni 2019 at 18 juni 2019

   Dankjewel, super lief! Ja, dat heeft hij goed uitgekozen. Hij was wel een beetje zenuwachtig of het ging lukken (je moet maar net een goede plek vinden), maar het voelde voor mij perfect zo!

 • Reply
  Manon Ruitenberg Fotografie
  18 juni 2019 at 18 juni 2019

  Gefeliciteerd met jullie verloving. Lijkt me een leuke kers op de taart tijdens jullie trip naar New York

 • Reply
  Mandy
  18 juni 2019 at 18 juni 2019

  Oh wauw! Gefeliciteerd! Super gaaf dat je op dat moment ook een professionele fotograaf had die het moment kon vast leggen. Vergeet je echt nooit meer nee !

  • Reply
   Amy - SommarmorgonNL
   18 juni 2019 at 18 juni 2019

   Dat vind ik achteraf ook heel gaaf, zo blij dat we dat hebben!

 • Reply
  Evelien
  18 juni 2019 at 18 juni 2019

  Zo leuk!!! <3

 • Reply
  Anna
  19 juni 2019 at 19 juni 2019

  Wauwwww, van harte gefeliciteerd! Wat een prachtig nieuws :D De foto’s van de fotograaf zijn ook prachtig geworden, leuk dat jullie het konden laten vastleggen. En je nieuwe logo vind ik ook super mooi!
  Anna plaatste onlangs.. 5 Prachtige bestemmingen voor de perfecte zomervakantie!My Profile

 • Reply
  Melanie Hoogvliet
  20 juni 2019 at 20 juni 2019

  Gefeliciteerd met jullie verloving! En wat fijn dat dit door de fotograaf is vastgelegd zo zul je dit moment voor altijd kunnen koesteren

 • Reply
  Beauty By Bibi
  21 juni 2019 at 21 juni 2019

  Gefeliciteerd met jullie verloving! Wat een prachtige foto’s! Ik ga de vlog zeker kijken vanavond! Mooie blog heb je!

 • Reply
  Malou Rouwhof-Beld
  21 juni 2019 at 21 juni 2019

  Wauw, gefeliciteerd! En wat leuk, zo’n city trip!
  Malou Rouwhof-Beld plaatste onlangs.. Merry Half Christmas!My Profile

 • Reply
  Girls-Things
  21 juni 2019 at 21 juni 2019

  Ah wauw wat mooi. Een reis die jullie nooit meet zullen vergeten. En gefeliciteerd!!

 • Reply
  Saskia
  21 juni 2019 at 21 juni 2019

  Wauw, wat een prachtige trip hebben jullie gemaakt met de kers op de taart, GEFELICITEERD! Geniet van alle voorbereidingen en van het verloofd zijn. Zo leuk allemaal! Ook prachtig dat je alles op de foto hebt<3 Mooi om als herinnering te hebben en koesteren.

 • Reply
  nicole orriens
  21 juni 2019 at 21 juni 2019

  Van harte gefeliciteerd met je verloving! Heel veel geluk gewenst.

 • Reply
  Kevin
  22 juni 2019 at 22 juni 2019

  Gefeliciteerd met jullie verloving! De foto’s van het verlovingsmoment zien er geweldig uit. Een heel goed uitgekozen locatie!
  Je video geeft een leuke kijk op hoe jullie NYC hebben ervaren, tof!

 • Reply
  Janet
  22 juni 2019 at 22 juni 2019

  Wat een heerlijke trip en gefeliciteerd met jullie verloving! Zweden lijkt me een prachtige bestemming om de liefde te vieren!

 • Reply
  Dhini
  25 juni 2019 at 25 juni 2019

  Van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Wat geweldig foto`s

 • Reply
  Tamara
  25 juni 2019 at 25 juni 2019

  Wat super leuk zo een citytrip naar new york en dan ook nog eens verloofd, gefeliciteerd!!

 • Reply
  Custodia Chineva
  28 juni 2019 at 28 juni 2019

  Wat een leuk trip en de foto’s zien er heel leuk uit
  Custodia Chineva plaatste onlangs.. WEARING SOMEONE’S WORK IS TO CONTRIBUTE ON THEIR DREAMS.My Profile

 • Reply
  Marcella
  15 juli 2019 at 15 juli 2019

  Jeeej, wat een geweldige manier om ten huwelijke te worden gevraagd. Gefeliciteerd!
  Marcella plaatste onlangs.. Paklijst IJsland – Wat neem je mee op reis?My Profile

 • Reply
  Dennis van Elten
  2 augustus 2019 at 2 augustus 2019

  Gefeliciteerd en wat een mooie omgeving to pop the question. ?
  Dennis van Elten plaatste onlangs.. CD Recensie: Love Parade (Jeff Scott Soto)My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »