Terugblik op augustus | Mijn eerste tattoo, sporten en een kortere coupe!

Terugblik op augustus - we love the 90's

Hej allemaal! Hoe is het met jullie? Is de vakantie alweer voorbij en zijn jullie druk aan het werk, of ligt er nog een vakantie in het vooruitschiet? Ik ben alweer een flinke tijd thuis van onze waanzinnige roadtrip en zit dus helemaal weer in het normale ritme. Whatever that may be. Door de vakantie in juli heb ik vorige maand geen terugblik geschreven, maar ik bedacht me afgelopen weekend dat het wel leuk zou zijn om er van augustus wel weer een te maken. Dus: laten we deze maandag vrolijk beginnen met een terugblik op een paar gebeurtenissen uit de maand augustus die voor mij heel bijzonder én leuk waren!

Mijn (eerste) tatoeage - in de tattooshop

Mijn (eerste) tattoo!

Bijzonder? Jazeker, want na bijna zes jaar nadenken liet ik mijn eerste tatoeage zetten. Het resultaat? Dat kun je zien in de blogpost waarin ik het verhaal achter mijn eerste tattoo vertel, waar ik bovendien enorm veel hele mooie reacties op heb gehad. Zowel via mijn blog als via andere kanalen. Zo lief, veel dank daarvoor! De tatoeage staat nu precies een maand en iedere dag wordt hij mooier, simpelweg omdat het (letterlijk) inktzwarte van het begin er nu af is en de huid steeds meer hersteld raakt.

Terugblik op augustus - golfen

Heerlijk golfen en sporten

Ook stond ik in augustus weer enkele keren op de golfbaan. Het ging steeds best wel goed en ik voelde me rustig en relaxed op de baan. Golfen is dan zo heerlijk om te doen. Zeker na een werkdag is het voor mij de ultieme manier om mij even uit te leven. Het wordt nu alleen ’s avonds zo snel donker dat ik niet weet of we nog heel lang kunnen gaan na werktijd; dan maar wat vaker in het weekend! Doordeweeks heb ik echter voortaan ook andere plannen: ik heb mij ingeschreven bij de sportschool. Ik probeer netjes twee keer in de week te gaan en vind het heel fijn om mijzelf dan flink uit te dagen. Wat een goed gevoel als je die work-out afgerond hebt!

Terugblik op augustus - psv

PSV

Yes, het voetbalseizoen is weer begonnen! Het seizoen begon vrij dramatisch voor mijn cluppie, met de uitschakeling in het Europese voetbal. In de Eredivisie zijn ze vooralsnog wat succesvoller (niet te snel juichen, I know) met drie maal winst uit drie wedstrijden. Vorige week namen we helaas afscheid van spelers Guardado, Moreno en Willems, maar met nieuwe aanwinst Hirving Lozano hebben we in ieder geval een mooie versterking binnen. Ik ben heel benieuwd wat dit seizoen gaat brengen! Wie volgt de Eredivisie ook op de voet?

Feestjes

In de terugblik op juni had ik het al over de leuke feestjes waar ik die maand naartoe ging en deze maand was het weer zover. Samen met M. en twee kennissen van hem bezocht ik het We love the 90’s feestje in Nijmegen. Artiesten als Replay, 3T, 2 Brothers on the 4th Floor en Scooter maakten hun opwachting, dus dat was een grote revival van mijn jeugd. Wij scoorden een ticket via Vakantieveilingen en hoewel ik het feest niet súper vond (de sfeer kwam voor mijn gevoel niet goed los) kon ik veel meezingen. Ook kletste ik nog even met Marloes en dat was natuurlijk sowieso gezellig! Wie is er ook naar dit feestje geweest? Of heb je andere leuke festivals of feestjes bezocht?

Terugblik op augustus - kapper

Kortere coupe

Indien je mij al langer volgt weet je wellicht dat ik voor mijn kappersbehandelingen altijd naar Rob Peetoom ga. Ik ben altijd intens blij als ik daar weer de deur uitloop na een behandeling. Afgelopen maand mocht ik weer en ik besloot een flink stuk van mijn haar af te laten knippen: het mocht wel weer flink korter! De laatste jaren heb ik het steeds langer laten groeien en nu is het weer ongeveer zo kort als twee jaar terug, zoals je in deze photo diary van toen kunt zien. Het kortere haar was even flink wennen (vooral met haren wassen, zo gek!) maar mijn haar ziet er weer een stuk gezonder uit, dus dat is alleen maar een dikke plus!

Ik ben trouwens best benieuwd; wat vinden jullie eigenlijk van deze ’terugblik op’ artikelen? Vinden jullie het leuk om even een kijkje te nemen in mijn bezigheden, of zien jullie liever alleen de ‘gebruikelijke’ artikelen? Zoals je wellicht gemerkt hebt, is mijn focus steeds meer aan het verschuiven naar schrijven over reizen. Dat past op dit moment goed bij mijn eigen interesses. Maar omdat ik zelf nog wat zoekende ben in de balans persoonlijk en reizen, ben ik benieuwd hoe jullie dat zien. Ik hoor het graag!

Hoe was de maand augustus voor jou? Heb jij iets leuks of bijzonders gedaan? En staat er iets moois op de planning voor september? Ik ben benieuwd, let me know!

Delen:

12 Reacties

 1. 4 september 2017 / 4 september 2017

  Ik vind je korte haar nog steeds zo mooi, het staat je echt goed! En je tattoo, zo tof <3. Qua terugblik: ik vind dat altijd heel leuk om te lezen, dus dat mag van mij zeker blijven!

 2. 4 september 2017 / 4 september 2017

  Wat een leuke foto’s ! Heel gaaf dat je een tattoo hebt gezet, ik ga direct even naar het artikel.
  Je korte haar staat je ook erg mooi!
  Heel leuk om te lezen !

 3. 4 september 2017 / 4 september 2017

  Ooooh je haar! Wat mooi. Herinnert me er aan dat ik ook echt weer naar de kapper moet. Ik vind zo’n artikel erg leuk en handig!

 4. 4 september 2017 / 4 september 2017

  Ik vind je nieuwe kapsel je erg goed staan, je staat er trouwens ook stralend op. Mooie foto!
  Ik heb de borden van We love the 90’s zien staan in de stad maar wij zijn er niet geweest. Jammer dat het sfeertje niet goed van de grond kwam.

  • twintigennogwat
   6 september 2017 / 6 september 2017

   Dankjewel lieve Sammie, voor je mooie compliment! Is het niet helemaal je muziek, wat ze spelen op zo’n feestje? Of gewoon andere plannen?

 5. 4 september 2017 / 4 september 2017

  Volgens mij heb je een fijne maand achter de rug, Het zetten van je eerste tattoo, wat een mijlpaal! Ik houd zelf van grote(re) tattoo’s maar vind je tattoo wel heel tof. Als ik je tattoo-artikel lees dan lijkt deze tattoo goed bij je te passen. Je nieuwe kapsel vind ik je ook goed staan. Hopelijk biedt september je weer zo veel moois :)

 6. 5 september 2017 / 5 september 2017

  Wat een mooie tattoo en vooral de betekenis erachter! Je korte haar vind ik ook erg leuk!

  • twintigennogwat
   6 september 2017 / 6 september 2017

   Dankjewel voor je complimenten, lief!

 7. 5 september 2017 / 5 september 2017

  Ik vind het hartstikke leuk om dit soort terugblikken te lezen. Doe gewoon wat voor jou goed voelt: of je nu schrijft over reizen, iets persoonlijks of andere dingen die je hebt gedaan, het is vast leuk om te lezen :) Leuk, zo’n feestje met artiesten uit de jaren ’90! Wel jammer dat de sfeer niet zo was. Wat staat je kortere coupe je goed trouwens!

  • twintigennogwat
   6 september 2017 / 6 september 2017

   Dank voor je reactie Romy. Het blijft altijd een beetje zoeken naar wat past, haha! En dank voor je compliment!

 8. 6 september 2017 / 6 september 2017

  Tof hoor je tatoeage en tof je kortere coupe, staat je erg leuk!
  :-)

  • twintigennogwat
   6 september 2017 / 6 september 2017

   Dankjewel Sas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder