Blog | 10 leuke zoektermen #2

10 zoektermen: Hoe wordt mijn blog gevonden?

Vorig jaar oktober schreef ik een blogpost over 10 zoektermen waarmee mijn blog op dat moment gevonden werd. Nu zijn we alweer een jaar verder en het leek mij leuk om weer eens een update te schrijven. Duiken er nog grappige, leuke of ontroerende zoektermen op tussen mijn statistieken in Google Analytics, of blijft het allemaal redelijk saai? Let’s find out en oordeel zelf!

1 | “Ernie Stopwoordje”

“Hé Bert, slaap je al?”

2 | “Gangster geloof”

Ik ben niet per se heel goed op de hoogte van het geloof van menig gangster, maar wat ik wel weet is dat ik de roman Gangster Anders en zijn vrienden (en een enkele vijand) hilarisch vond. Bizarre plotwendingen en droge humor, daar houd ik enorm van!

3 | “Ik ben zo blij want ik ben te cool”

F*ck cool. You’re awesome!

4 | “een leuk stukje in het boek een week in parijs jojo moyes”

Ohh deze novelle wil je lezen! Liefdevol en meeslepend, maar tegelijk laat het ook de minder leuke kant van relaties zien. Het moment dat Sophie Lefèvre een vechtpartij veroorzaakt in een Frans café omdat ze geld komt opeisen dat mensen haar man verschuldigd zijn vind ik wel een grappig stukje.

5 | “move over jaren 90”

Yo, I’ll tell you what I want, what I really, really want
So tell me what you want, what you really, really want
I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha)
I wanna really, really, really wanna zigazig ah

6 | “waar is mijn goede vel gebleven”

Bij de afdeling Verloren Voorwerpen? Nee grapje! Geen idee lieverd, maar ik heb wel tips over hoe je dat goede vel weer een beetje kunt terugvinden. Die hebben mij in ieder geval een beetje op weg geholpen toen het nodig was.

7 | “wat is spammen op instagram”

Follow. Unfollow. Follow. Unfollow. En Bot followers. Stom. :-(

8 | “Angelo de Rijke”

Krullen, knap en speelt boven alles waanzinnig gitaar. Luister zelf maar. (Oh en ik noemde hem hier en hier op mijn blog, vandaar).

9 | “Staat n broodkast nog in het interieur van deze tijd”

*Googelt Broodkast*. Als jij dat mooi vindt, dan go for it! Mijn persoonlijke smaak? Nee.

10 | “Ik wens je veel lichtpuntjes toe dit jaar”

Zo lief! Ik jou ook! <3

Wat zijn de opvallendste zoektermen op jouw blog van de afgelopen tijd? En houd je deze altijd goed bij of eigenlijk nooit?

Delen:

12 Reacties

 1. 28 september 2016 / 28 september 2016

  Hihi, leuk om te zien! Die laatste is wel heel lief!

 2. 28 september 2016 / 28 september 2016

  Ik zal het je maar eerlijk zeggen: ik snap (nog) geen reet van Google Analytics. Dit soort info zou ik dus ook dolgraag willen weten, maar ik weet gewoon niet waar ik het moet zoeken. En in het prio-lijstje met dingen die er gedaan moeten worden staat ‘Analytics for Dummies’ dan weer niet bovenaan. *zucht*
  Maar wel leuk om te zien wat ze bij jou waren! Heel random ook sommige van deze dingen! (Tenzij ik je uitgebreide post over het stopwoordje van Ernie over het hoofd heb gezien natuurlijk ;) )

  • twintigennogwat
   2 oktober 2016 / 2 oktober 2016

   Ik kan me voorstellen dat Google Analytics soms een beetje lastig overkomt. Ik werk er de hele dag mee op mijn werk, dus dan is het toch wat anders.. Maar het is helemaal niet moeilijk.. stuur me gerust een berichtje als je meer uitleg wilt!

 3. 28 september 2016 / 28 september 2016

  Haha! Altijd zo grappig om te lezen! Ik vraag mij dan altijd af waar die mensen echt op zoek naar zijn en hoe mijn blog daar antwoord op zou kunnen geven. Haha!

  • twintigennogwat
   2 oktober 2016 / 2 oktober 2016

   Daar ben ik ook wel eens benieuwd naar.. maar misschien googel ik zelf soms onbedoeld ook op hele gekke dingen? :)

 4. 28 september 2016 / 28 september 2016

  Leuke zoekwoorden! Ik weet niet of ik verkeerd kijk in mijn GA maar meestal als ik kijk heb ik vrij saaie zoekwoorden.

 5. 28 september 2016 / 28 september 2016

  Ik vind ze nog redelijk normaal eigenlijk. Maar wel leuk!

 6. 28 september 2016 / 28 september 2016

  Wat een leuke zoektermen weer. Altijd leuk om naar te kijken, hier ook alweer lang geleden. Zal eens kijken :)

 7. 29 september 2016 / 29 september 2016

  Ik moest die broodkast ook even googelen. Nee, bij mij komt die er ook niet in ;)

  Ze blijven leuk, die zoektermen! Ik kom zelf steeds minder opvallende tegen helaas. Maar als ze er zijn, is het des te leuker.

  • twintigennogwat
   2 oktober 2016 / 2 oktober 2016

   Bij mij zitten er ook niet super veel opvallende tussen hoor.. de meeste zijn goed te verklaren! Maar zo nu en dan een grappige is wel erg tof!

 8. 4 oktober 2016 / 4 oktober 2016

  Haha die eerste en die laatste zijn zo leuk!

 9. 2 november 2017 / 2 november 2017

  Lol echt zo grappig dit. Maak je voor 2017 ook weer een lijst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder