Instagram

Blog

Blog | 10 leuke zoektermen #2

10 zoektermen: Hoe wordt mijn blog gevonden?

Vorig jaar oktober schreef ik een blogpost over 10 zoektermen waarmee mijn blog op dat moment gevonden werd. Nu zijn we alweer een jaar verder en het leek mij leuk om weer eens een update te schrijven. Duiken er nog grappige, leuke of ontroerende zoektermen op tussen mijn statistieken in Google Analytics, of blijft het allemaal redelijk saai? Let’s find out en oordeel zelf!

1 | “Ernie Stopwoordje”

“Hé Bert, slaap je al?”

2 | “Gangster geloof”

Ik ben niet per se heel goed op de hoogte van het geloof van menig gangster, maar wat ik wel weet is dat ik de roman Gangster Anders en zijn vrienden (en een enkele vijand) hilarisch vond. Bizarre plotwendingen en droge humor, daar houd ik enorm van!

3 | “Ik ben zo blij want ik ben te cool”

F*ck cool. You’re awesome!

4 | “een leuk stukje in het boek een week in parijs jojo moyes”

Ohh deze novelle wil je lezen! Liefdevol en meeslepend, maar tegelijk laat het ook de minder leuke kant van relaties zien. Het moment dat Sophie Lefèvre een vechtpartij veroorzaakt in een Frans café omdat ze geld komt opeisen dat mensen haar man verschuldigd zijn vind ik wel een grappig stukje.

5 | “move over jaren 90”

Yo, I’ll tell you what I want, what I really, really want
So tell me what you want, what you really, really want
I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha) I wanna, (ha)
I wanna really, really, really wanna zigazig ah

6 | “waar is mijn goede vel gebleven”

Bij de afdeling Verloren Voorwerpen? Nee grapje! Geen idee lieverd, maar ik heb wel tips over hoe je dat goede vel weer een beetje kunt terugvinden. Die hebben mij in ieder geval een beetje op weg geholpen toen het nodig was.

7 | “wat is spammen op instagram”

Follow. Unfollow. Follow. Unfollow. En Bot followers. Stom. :-(

8 | “Angelo de Rijke”

Krullen, knap en speelt boven alles waanzinnig gitaar. Luister zelf maar. (Oh en ik noemde hem hier en hier op mijn blog, vandaar).

9 | “Staat n broodkast nog in het interieur van deze tijd”

*Googelt Broodkast*. Als jij dat mooi vindt, dan go for it! Mijn persoonlijke smaak? Nee.

10 | “Ik wens je veel lichtpuntjes toe dit jaar”

Zo lief! Ik jou ook! <3

Wat zijn de opvallendste zoektermen op jouw blog van de afgelopen tijd? En houd je deze altijd goed bij of eigenlijk nooit?

 • Reply
  Romy
  28 september 2016 at 28 september 2016

  Hihi, leuk om te zien! Die laatste is wel heel lief!
  Romy plaatste onlangs.. Seizoenen: mijn 10 hoogtepunten van elk seizoenMy Profile

 • Reply
  Ayla
  28 september 2016 at 28 september 2016

  Ik zal het je maar eerlijk zeggen: ik snap (nog) geen reet van Google Analytics. Dit soort info zou ik dus ook dolgraag willen weten, maar ik weet gewoon niet waar ik het moet zoeken. En in het prio-lijstje met dingen die er gedaan moeten worden staat ‘Analytics for Dummies’ dan weer niet bovenaan. *zucht*
  Maar wel leuk om te zien wat ze bij jou waren! Heel random ook sommige van deze dingen! (Tenzij ik je uitgebreide post over het stopwoordje van Ernie over het hoofd heb gezien natuurlijk ;) )

  • Reply
   twintigennogwat
   2 oktober 2016 at 2 oktober 2016

   Ik kan me voorstellen dat Google Analytics soms een beetje lastig overkomt. Ik werk er de hele dag mee op mijn werk, dus dan is het toch wat anders.. Maar het is helemaal niet moeilijk.. stuur me gerust een berichtje als je meer uitleg wilt!

 • Reply
  Dionne
  28 september 2016 at 28 september 2016

  Haha! Altijd zo grappig om te lezen! Ik vraag mij dan altijd af waar die mensen echt op zoek naar zijn en hoe mijn blog daar antwoord op zou kunnen geven. Haha!
  Dionne plaatste onlangs.. 89 dagen tot Kerst | Tijd voor cadeau inspiratie!My Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   2 oktober 2016 at 2 oktober 2016

   Daar ben ik ook wel eens benieuwd naar.. maar misschien googel ik zelf soms onbedoeld ook op hele gekke dingen? :)

 • Reply
  sammie
  28 september 2016 at 28 september 2016

  Leuke zoekwoorden! Ik weet niet of ik verkeerd kijk in mijn GA maar meestal als ik kijk heb ik vrij saaie zoekwoorden.

 • Reply
  Lies
  28 september 2016 at 28 september 2016

  Ik vind ze nog redelijk normaal eigenlijk. Maar wel leuk!
  Lies plaatste onlangs.. Wat schaft de pot vanavond?My Profile

 • Reply
  Anita
  28 september 2016 at 28 september 2016

  Wat een leuke zoektermen weer. Altijd leuk om naar te kijken, hier ook alweer lang geleden. Zal eens kijken :)
  Anita plaatste onlangs.. Op zoek naar balansMy Profile

 • Reply
  Audrey
  29 september 2016 at 29 september 2016

  Ik moest die broodkast ook even googelen. Nee, bij mij komt die er ook niet in ;)

  Ze blijven leuk, die zoektermen! Ik kom zelf steeds minder opvallende tegen helaas. Maar als ze er zijn, is het des te leuker.
  Audrey plaatste onlangs.. Open zijnMy Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   2 oktober 2016 at 2 oktober 2016

   Bij mij zitten er ook niet super veel opvallende tussen hoor.. de meeste zijn goed te verklaren! Maar zo nu en dan een grappige is wel erg tof!

 • Reply
  Vivian
  4 oktober 2016 at 4 oktober 2016

  Haha die eerste en die laatste zijn zo leuk!
  Vivian plaatste onlangs.. Waar mijn hart vol van is: septemberMy Profile

 • Reply
  Jeanet
  2 november 2017 at 2 november 2017

  Lol echt zo grappig dit. Maak je voor 2017 ook weer een lijst?

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »