Photo Diary #16: Sweet april showers do spring may flowers

Photo Diary 16 april

Hi allemaal! Het is gewoon alweer mei, can you believe it? Voor mijn gevoel is april voorbij geregend en gehageld, zo ging het af en toe tekeer buiten. Als ik naar deze Photo Diary kijk lijkt het echter enorm mee te vallen. En hey: de zon scheen de afgelopen dagen volop hier in het zuiden, dus het voorjaar lijkt eindelijk te kunnen beginnen! Vandaag nog even over april, in de vorm van mijn maandelijkse Photo Diary. April was de eerste volledige maand bij mijn nieuwe werk en dat vereiste flink wat energie om te wennen (logisch natuurlijk). In mijn vrije uurtjes nam ik veel rust, maar had ik ook erg veel sociale bezigheden. Een leuke maand! Ik zou het leuk vinden als je met me mee terugblikt!

photo diary 16 golf

Zoals ik al zei toch niet alleen maar regen in april, want aan het begin van de maand konden we even lekker een zaterdagmiddag de golfbaan op. Het ging best goed en ik genoot er echt van om weer lekker over de baan te lopen. Op twee punten na verloor ik van M., maar dat mocht de pret niet drukken. Je ziet zelf vast wel waarom… kijk die kleuren nou, prachtig toch?

photo diary 16 pilates

Nog meer sportiviteit! Ik vertelde het al eerder: ik ben helemaal verzot geraakt op pilates. Hoewel ik van tevoren niet altijd evenveel zin heb in een lesje, ben ik achteraf altijd heel blij. Je voelt je zo soepel naderhand! De oefeningen gaan echt steeds beter, leuk om te merken. Helaas is het nu even vakantie, ik kan niet wachten om weer te gaan!

photo diary 16 guus meeuwis

Bezochten we in maart een concert van Guus Meeuwis in Parijs; in april deden we dat dunnetjes over maar dan gewoon in Eindhoven. Het was weer een erg toffe avond, met glansrollen voor percussionist (en broer) Marc en gitarist Angelo. Zo leuk!

photo diary 16 Eindhoven

Mijn mooie hometown <3 Deze foto maakte ik met Snapchat en ik vond hem stiekem wel erg gaaf.

photo diary 16 selfie

But first.. let me take a selfie! De kleur op mijn lippen is het Nars Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil.. so pretty! Wat ik zie is vooral een vermoeid gezichtje. Ik vond het best intensief, wennen aan een nieuwe baan en daarnaast veel andere afspraken. Want ik had diverse etentjes en meetings, waar ik geen foto’s van heb gemaakt. Heftig misschien, maar vooral super gezellig natuurlijk!

ik ben het even kwijt

Van bloggen kwam dan ook niet zo heel erg veel afgelopen maand en daar schreef ik een artikeltje over. Ik kreeg er veel lieve reacties op, dank daarvoor iedereen! De druk viel van mijn schouders en ik kon mijn blog echt even laten voor wat het was. Dat had ik echt nodig en nu heb ik er weer veel meer zin in!

Stockholm vlog

Ook online trouwens, mijn allereerste vlog! MEGA spannend om die online te zetten, want hey: praten tegen een camera? Dat vond ik nog best een ding. Gelukkig waren ook daar de reacties heel tof op, wauw! Ik kreeg meteen de vraag of ik vaker ga vloggen. Het antwoord? Ja, dat wil ik zeker! Niet volgens een vast ritme, maar wel zo nu en dan op leuke dagen of op reis. Of zouden jullie het eens leuk vinden in plaats van een photo diary? Ik ga het gewoon proberen en HARDER PRATEN! Want dat was een tip die ik van velen kreeg.. staat genoteerd!

photo diary 16 sweden

Wat vind je van deze hoodie? Ik bestelde hem eind februari bij Teespring, via een advertentie op Facebook. Deze maand werd het pakketje geleverd en ik vind hem helemaal cool. Prima om in huis te dragen, haha!

Photo diary 16 netflix

Veel Scandinavië deze maand, want M. en ik begonnen in de luie avonduurtjes met de Netflix serie Lilyhammer! De serie speelt zich af in het Noorse Lillehammer en erg grappig. Vooral als je de cultuur een beetje kent is het leuk, maar sowieso een dikke aanrader dit!

Photo diary 16 het dorp

Omdat ik best een beetje moe was door alle drukte had ik weinig zin om met Koningsdag erop uit te trekken. We nodigden wat vrienden uit bij ons thuis, zorgden voor hapjes en drankjes en speelden Het Dorp. Ik schreef daar vorig jaar al eens over (want het allerleukste strategische bordspel van 999 Games dat er is, zeker door de uitbreidingen), dus als je er meer over wilt lezen dan moet je zeker hier klikken.

Photo diary 16 appelboom

In de ochtend voor ik naar mijn werk vertrek even snel een fotootje maken van ons appelboompje dat echt begint te bloeien nu. Zo leuk! Afgelopen jaar hadden we er 4 appeltjes aan, ben benieuwd wat dit jaar gaat brengen!

Photo diary 16 Gaastra jas

En dan de allerlaatste: ik was al een hele tijd op zoek naar een leuk (windjack) voor op de golfbaan en voor lange wandelingen op vakantie. Mijn vriend stelde afgelopen weekend voor om te gaan kijken bij Designer Outlet Roermond en daar vond ik deze jas van Gaastra. Vooral de roze accenten spraken mij aan, sportief maar ook girly!

Dit was de Photo Diary alweer voor april 2016. In mei een aantal vrije dagen, de verjaardag van vriendlief en naast het werken een aantal leuke afspraken (onder andere met Evelien!). Super leuk, ik heb er veel zin in! Laat de zonneschijn maar komen!

Hoe heb jij de maand april beleefd en wat staat jou te gebeuren in mei?

Delen:

7 Reacties

 1. 3 mei 2016 / 3 mei 2016

  Echt een heerlijk maandoverzicht meis. Zo te zien is je maand erg leuk geweest met allemaal mooie momenten. Dat nieuwe werk is inderdaad altijd even wennen, maar hoop dat je het wel naar je zin hebt uiteraard. Je jack is trouwens ontzettend leuk zeg, inderdaad lekker sportief maar nog wel girly haha! En die selfie: ik zie alleen maar een hele mooie dame hoor ;-) Je bent echt prachtig.

 2. 3 mei 2016 / 3 mei 2016

  Wat een toffe trui! Love de kleur en hij past echt bij je :D en Lilyhammer is inderdaad echt te leuk. Geniet ervan :)

 3. 3 mei 2016 / 3 mei 2016

  Erg toffe tui en erg leuk overzichtje om te zien! Fijn dat je even je blog kon loslaten. Ben erg benieuwd naar de aankomende artikeltjes :-)

 4. 3 mei 2016 / 3 mei 2016

  Heerlijke maand en goed dat je het moeten van het bloggen meer los kon laten. Lilyhammer is leuk, wel jammer dat er maar weinig seizoenen van zijn gemaakt. Hier tot nu toe een score van 0 appels aan de appelboom, zo ook perenboom. Ja ooit hingen er wel vruchten aan maar die hebben het niet gehaald :(

 5. 3 mei 2016 / 3 mei 2016

  Wat een fijn maandoverzicht! De hoodie is echt zo leuk! Lilyhammer kende ik nog niet, maar ik ga het zeker eens opzoeken en een trailer bekijken. Ik ben echt toe aan nieuwe series! xx

 6. 4 mei 2016 / 4 mei 2016

  Leuke foto’s! Ziet er uit als een geslaagde maand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder