Opgemaakt #2: dit maakte ik de afgelopen 3 maanden op + mini-reviews

opgemaakt1

Het is al half april en dan kom ik aan met een ‘opgemaakt’ blogpost. Beetje laat, is het niet? Het verhaal hierachter is dat ik geen maandelijks terugkerende post wil maken van de beautyproducten die hier structureel ingeslagen worden en later weer verdwijnen naar de prullenbak, maar dat ik het toch wel leuk vind er iets mee te doen. Daarom besloot ik om lege verpakkingen wel te bewaren, maar pas een nieuwe blogpost te maken als ik weer genoeg leuks verzameld had. En voila, dat is nu! Net als de vorige keer combineer ik dit dan met mini-reviews. Ook het koperen mandje is weer terug, omdat ik dat ding zo leuk vind. Kijk mee!

opgemaakt2

♥  Shiseido Pureness cleansing fluid en balancing softenerNet als in de vorige Opgemaakt post zitten de reinigingsproducten uit de Shiseido Pureness lijn er ook deze keer weer bij. In het najaar van 2014 maakte ik kennis met deze lijn en al snel werd het een blijvertje. De producten bevatten geen alcohol, zijn niet-comedogeen en dat betekent dat ze de poriën niet verstoppen en de huid niet uitdrogen. Zoals eerder gezegd: de balancing softener gaat erg rap bij tweemaal daags gebruik; de cleansing fluid gaat een stuk langer mee.

♥  Shiseido Pureness Matifying Moisturizer – Deze moisturizer is een van de twee dagcrèmes uit de Pureness lijn (er is ook nog een gel-cream). Het is een lichte en enigszins vloeibare moisturizer, die qua structuur niet te vergelijken is met een ‘normale’ gezichtscrème. Het product maakt je huid zacht en is totaal niet olie-achtig. Integendeel: het matteert de huid juist een beetje. De moisturizer brengt heel fijn aan en je hebt niet veel product nodig, wat ervoor zorgt dat je er vrij lang mee kunt doen: goede kwaliteit-prijs verhouding!. Het enige nadeel is dat er geen SPF in zit en dat het niet heel erg geschikt is voor droge (delen van je) huid vanwege de lichte structuur.

opgemaakt4

♥  Nivea pure & natural deodorant – Bij deze deodorant, zonder parabenen en aluminiumzouten, heb ik de vorige keer al even stilgestaan dus ik kan er niet veel nieuws over zeggen. De deodorant is niet anti-transpirant en voor mij werkt dat prima. Een fijn product met een fijne geur!

♥  The Body Shop Camomile waterproof make-up remover – Ook deze ken je wellicht uit de vorige Opgemaakt. Ik koop deze altijd in de aanbieding (bijvoorbeeld 2e product voor 50% korting) omdat ik hem aan de prijzige kant vind, maar uiteindelijk is dit wel mijn all-time favorite. Is heel zacht en werkt perfect, ook voor lenzendragers. 

♥  The Body Shop Sweet Lemon shower gel  Deze douchegel kocht ik in februari en ik heb hem een tijd lang elke dag gebruikt. Vooral de geur van deze shower gel vind ik te gek, want fris en zoet maar toch ook mild. Bij gebruik in de ochtend ben je heel snel wakker.. echt!

♥  L’oreal Elnett Satin hairspray – Ik gebruik niet veel haarlak, maar soms is het wel handig om je haarcreatie wat extra stevigheid te geven zodat het beter blijft zitten. Voor dat effect gebruik ik graag een haarlak die je haar niet hard maakt, maar zacht en glanzend maakt en houdt. Ik kom altijd uit bij Elnett en koop dan een kleine fles, omdat ik het gewoonweg niet super vaak gebruik.

♥  Urban Decay De-Slick makeup setting spray – Dit product kocht ik voor het eerst na een review van Cynthia. Een spray die ervoor zorgt dat je make-up langer blijft zitten en minder glimt? ‘Dat moet ik hebben!’, dacht ik. Inmiddels gebruik ik deze setting spray alweer 1,5 jaar met veel plezier bijna elke dag en ben ik pas bezig met mijn tweede fles. I simply love it! Er staat al een hele tijd een review op mijn planning, maar op de een of andere manier komt het er nooit van. Een goede reminder om er toch eens aan te gaan werken, want ik deel graag mijn enthousiasme met jullie.

♥  Andrélon langer fris shampoo – Deze shampoo is ontwikkeld voor mensen die snel last hebben van vet haar (jep.. that’s me helaas). Het is een prima shampoo met een fijn, fris geurtje die je haar lekker luchtig houdt. Het is een prima shampoo, maar hij doet niet superveel bijzonders. 

opgemaakt3

♥  Estée Lauder Double Wear Stay-in-place Makeup – Jarenlang was Estée Lauder’s double wear foundation mijn holy grail, want geen enkele andere foundation bedekt oneffenheden zo goed als deze. Op het moment dat mijn kleur uit de collectie ging begon het drama en mijn zoektocht naar een nieuwe. De afgelopen maanden probeerde ik de kleur die je hier ziet, Sand. De foundation zelf is geweldig als altijd, maar over de kleur ben ik toch niet helemaal tevreden. Hoewel ik nog een nieuw flesje ‘Sand’ heb staan, kocht ik in Londen de Nars sheer glow foundation in een kleur die net iets lichter is dan deze.. dat lijkt voor nu wat beter te passen, maar misschien dat ik in de zomer weer terugkeer naar Estée. 

♥  Maybelline The Falsies Volum’ Express mascara – Ik ga je nu vast iets vreemds vertellen als ik zeg dat ik deze mascara alleen gebruik voor mijn onderwimpers. Daar werkt dit product namelijk perfect voor! Het geeft precies genoeg product, terwijl het met andere mascara’s soms lijkt of je niets op je wimpers hebt en daarnaast is het ook nog eens waterproof. Een favorietje, deze, die ik steeds opnieuw koop als er eens een aanbieding is.

♥  Catrice Prime and Fine mattifying powder – Dit poeder gebruik ik nu ongeveer een jaar om te zorgen dat mijn foundation goed blijft zitten en om te voorkomen dat mijn huid gaat glimmen. Het matteert prima, blijft goed zitten en is erg betaalbaar (ongeveer 5 euro). Deze blijf ik kopen, want wat mij betreft een toppertje.

Heb jij een favoriet beautymerk dat altijd weer in je winkelmandje beland?

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

10 Reacties

 1. 13 april 2015 / 13 april 2015

  Wat heb je veel mooie producten opgemaakt, ben zelf heel nieuwsgierig naar die foundation van Estée Lauder.
  Zelf maak ik ook van alles op per maand, maar het verschilt steeds :) x

 2. Shiralee
  13 april 2015 / 13 april 2015

  Leuk zo’n opgemaakt post! Ja wel doen, ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring met de Urban Decay setting spray :-) haha. Die make-up remover van TBS is fijn hé?! Ik heb ook meerdere geprobeerd maar vind deze toch wel een van de betere. Heel vaak krijg ik namelijk last van mijn ogen… Wat ik ook een goede vindt is van Kruidvat huismerk, voor maar €2,- dacht ik, misschien eens de moeite waard om te proberen? ^^

  • twintigennogwat
   13 april 2015 / 13 april 2015

   Oh, die ga ik zeker eens proberen.. Dank voor je tip! En ja TBS is geweldig!

 3. 13 april 2015 / 13 april 2015

  Ik heb afgelopen zaterdag weer twee Chanel Le Volume mascara’s ingeslagen (ici paris 40% actie). Geweldige mascara is dat!

  • twintigennogwat
   13 april 2015 / 13 april 2015

   Wauw, goede deal! Die wil ik ook graag nog eens proberen want lees er fantastische dingen over :)

 4. 13 april 2015 / 13 april 2015

  De Urban Decay De-Slick makeup setting spray heb ik ook en ben ik ook echt hooked on! Hij doet wat hij moet doen en daar word ik heel blij van. De Catrice Prime and Fine mattifying powder heb ik ook een tijdje gehad, maar weer bij mij in de vergetelheid geraakt haha. Misschien toch maar weer tevoorschijn halen, want ik was er wel heel erg tevreden over. Moest trouwens lachen dat je die mascara alleen voor je onderwimpers gebruikt haha… ;-) X

 5. Lisa
  13 april 2015 / 13 april 2015

  Die UD setting spray lijkt je geweldig! Ik ben ook wel benieuwd naar due Catrice poeder.

 6. 14 april 2015 / 14 april 2015

  Jeetje goed bezig maar hoe kan je het nou allemaal opmaken, ik ben daar dus geen ster in haha. Ik maak amper iets op!

  • twintigennogwat
   14 april 2015 / 14 april 2015

   Haha, dit zijn producten die in 3 maanden tijd zijn opgegaan, maar sommige had ik voor die tijd wel al in gebruik ;)

 7. Manouk
  16 april 2015 / 16 april 2015

  The Falsies is mijn favoriet van vroeger. Ga ik binnenkort weer eens kopen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder