Personal Update | Even bijkletsen

personal update 2

Hello.. it’s me! Het is een beetje stil hier, vind je niet? Twee maanden geleden schreef ik over het feit dat ik het plezier in bloggen een beetje was kwijtgeraakt en dat ik een tijdje wat onregelmatiger ging bloggen. Lekker even achter de laptop vandaan, de focus op de buitenwereld en bloggen als ik inspiratie heb. En dat is precies wat ik gedaan heb. Soms kwamen er drie berichten online in een week, soms niets. En dat voelde best lekker en daar ga ik dan ook gewoon nog even mee door. In de tussentijd is er wel een heleboel gebeurd en zijn de weken voorbij gevlogen, dus hoog tijd voor een personal update en even bijkletsen met jullie! Ik vertel je alles over de afgelopen weken en mijn vakantieplannen.. lees je mee?

Chaotische weken..

Just wauw. Als ik terugkijk op de afgelopen weken is dat zo’n beetje het enige dat ik denk. Een lach en een traan, happiness en onrust. Zoals jullie wellicht weten ben ik 2,5 maand geleden gestart met een nieuwe baan. Inmiddels heb ik mijn draai goed gevonden, maar gedurende de eerste periode moest ik toch wel wennen aan de nieuwe omgeving en nieuwe structuren. Tel daarbij op dat ik daarnaast ook nog aardig wat uren aan freelance werkzaamheden besteed en het lijkt al snel of er weinig ruimte is voor ontspanning.

Dat wilde ik niet laten gebeuren en gelukkig waren er een heleboel afspraken die mijn sociale leven ook wat leven inbliezen. Dat alles bij elkaar maakte een volle agenda en net toen ik het gevoel begon te krijgen dat ik dat allemaal wel geregeld kreeg (de juiste balans is key), moest ik in korte tijd afscheid nemen van mijn twee lieve konijnen. Iets wat ik nog steeds een beetje lastig vind. De lege ren staat nog in de tuin en het zit nog steeds een beetje in mijn systeem om na het werk even te gaan kijken. Of er nieuwe konijntjes komen? Dat weet ik nog niet, ik wil Guus en Bobbie niet ‘vervangen’ namelijk. Ik laat het voor nu maar even zo en dan beslis ik na de zomer wat ik doe.

.. maar ook Genieten met hoofdletter/zachte G.

Zoals ik al zei: veel leuke afspraken dus. Dit weekend kwam mijn babyneefje S. (hij is net 1 geworden,’dreumes’ dus eigenlijk.) voor het eerst een nachtje logeren. Dat was ontzettend leuk, wat een lief en vrolijk kind is het! Bijzonder hoe je zo onvoorwaardelijk kunt houden van zo’n klein ventje! <3 En hoewel we al ontzettend veel regen hebben gehad is het toch echt (bijna) zomer en wat is er dan leuker dan lekker naar festivals en open air activiteiten te gaan? Een paar weken geleden ging ik met vrienden naar festival The Flying Dutch in Eersel en ik vond het heel gaaf. Vorig weekend bezocht ik voor het elfde jaar op rij Groots met een zachte G, de reeks stadionconcerten van Guus Meeuwis. Ik ging net als ieder jaar met familie en nadat we eerst een fantastisch diner aten in restaurant GUUS was het concert een groot feest. Intens genoten! Wat is dit toch een fijne periode in het jaar!

Video | wat ga ik doen?

In maart publiceerde ik mijn eerste vlog. De beelden kwamen grotendeels van mijn iPhone en het geheel zette ik in elkaar met iMovie. Toen ik in mei naar Zweden ging met Visit Sweden NL leek het mij leuk om daar een betere video van te maken. Ik nam dus een andere camera mee en vroeg mijn zusje (die tv- en filmwetenschappen studeerde) om mij te helpen er een mooie video van te maken. Inmiddels staat Skåne vlog 1 van 2 online en ik ben super blij met het resultaat! Maar wat nu? Ik heb gemerkt dat ik video’s maken toch wel erg leuk vind, zij het alleen travel vlogs. Ik zie mezelf geloof ik toch niet achter een camera zitten om random te praten over van alles. Alleen het monteren vind ik best lastig, daar heb ik toch wat meer les voor nodig. Maar toch lijkt het me best leuk om vaker te filmen, op vakantie bijvoorbeeld. Wat vinden jullie; vaker video’s maken of lekker alleen blijven schrijven?

Vakantieplannen | Wat wordt het dit jaar?

Over die vakantie gesproken… ondertussen komt die steeds dichterbij. Wanneer we precies weggaan dat ga ik op deze plek (nog) niet vertellen, maar tot vorige week wisten we eigenlijk niet goed waar we naartoe willen gaan. Opnieuw naar Zweden, net als de afgelopen jaren? Er is zoveel dat we nog niet gezien hebben.. maar is een andere bestemming ook niet eens leuk? Inmiddels hebben we een beslissing gemaakt: we doen én én! We gaan namelijk een bijzondere route rijden dit jaar. Vinden jullie het leuk om hier binnenkort meer over te lezen? We kunnen jullie tips namelijk vast goed gebruiken!

Zo, dat was hem weer voor vandaag.. hopelijk vond je mijn personal update leuk om te lezen! Komende week komt er een nieuwe video online (deel 2 van mijn Skåne reis) en ik hoop dat je dan terugkomt om die video te bekijken!

Hoe gaat het met jou op dit moment? Wat houdt je bezig, wat gaat er goed/ wat minder? Let me know!

Delen:

9 Reacties

 1. 19 juni 2016 / 19 juni 2016

  Fijn dat het onregelmatige bloggen je bevalt. Ik probeer 3x per week maar als het niet lukt dan is het ook goed. Heel benieuwd naar de reis die je gaat maken :)

 2. 19 juni 2016 / 19 juni 2016

  Leuk zo’n persoonlijke update!
  Ik blog ook best onregelmatig en heb de laatste tijd steeds vaker voor offline tijd gekozen.

  Wat er goed gaat? Rust pakken en echt dingen doen die goed zijn voor mezelf en lichaam.
  Minder goed? De stress die ik ervaar door de verkoop en ontwikkelingen van ons huis. Ik kan me soms veel te druk maken, iets wat ik graag wil ombuigen.

  • twintigennogwat
   20 juni 2016 / 20 juni 2016

   Wat fijn dat het je lukt om rust te pakken! Dat is iets dat ik echt nog moet leren! Hopelijk wordt jullie huisje snel verkocht, dat gun ik jullie zo!

   • 21 juni 2016 / 21 juni 2016

    Ik heb gisteren lekker de hele dag series gekeken met thee, op m’n vrije dag. Even goed rust pakken is dus zeker gelukt! Ja ik hoop het ook. +10 maanden verder en helemaal niks… Donderdag hebben we gesprek met andere makelaar, kijken of dat een optie is.. Spannend alom!

 3. 19 juni 2016 / 19 juni 2016

  Fijn om wat te lezen! Lekker bloggen zoals je het zelf wilt hè… tis jouw plekje hier :)
  Ik wil zó graag een keer naar Zweden, en ga waarschijnlijk volgend jaar, en ik kijk er nu al naar uit!
  Ik vind je video’s wel leuk om te zien hoor, mag je zeker vaker doen, als je het zelf tenminste ook leuk vind om te maken.

 4. 19 juni 2016 / 19 juni 2016

  Aah zo druk. Doe vooral waar jij je goed bij voelt! ♡

  • twintigennogwat
   20 juni 2016 / 20 juni 2016

   Doe ik lieve Sophie, Thanks voor je berichtje!

 5. 20 juni 2016 / 20 juni 2016

  Ik ben niet zo van de vlogs, kijk ze zelden omdat ik liever gewoon lees. Fijn dat je je draai nu helemaal gevonden hebt op de werkvloer!

 6. 27 juni 2016 / 27 juni 2016

  Vlogs vind ik zeker leuk om te zien maar hoeven voor mij niet continu op een blog te verschijnen. Ook hoeven ze wat mij betreft niet langer dan 10 minuten te duren omdat ik anders toch de neiging heb om weg te klikken. En wat het onregelmatige bloggen betreft… ik denk dat iedereen daar in de zomerperiode wel een beetje last van heeft. Ben trouwens wel benieuwd naar jullie vakantieplannen! Zweden dus, dan gok ik op een combi met Noorwegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder