Photo Diary #18: Don’t forget to have fun

Photo Diary 18 dit was juni

Hej allemaal! Een maand geleden schreef ik in mijn Photo Diary: ‘op naar de zomer!’, maar ehh.. zomer? Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar voor mijn gevoel is de maand juni echt voorbij geregend. Zoveel regen, onweer en zelfs hagel.. gaat die zomer nog een keertje beginnen alsjeblieft? Nou goed, vandaag is het tijd voor een overzichtje van de maand juni. Ondanks de regen was het een leuke maand met sport, concerten, feestjes en andere leuke bezigheden (buiten de deur, want de zon af en toe toch gewoon). Heel gezellig! Ik ga jullie een klein beetje meenemen in alle activiteiten.. dit was juni!

verjaardagstaart

Begin juni hielden we een klein feestje thuis in verband met de verjaardag van M. Ik plaatste een receptje van deze zomerse verjaardagstaart op mijn blog en daar werd enthousiast op gereageerd.. leuk, dank!

dit was juni EPIC

In maart deed ik mee aan het project Echte Post Is Cool (EPIC) en ik besloot ook mee te doen met de tweede editie, die in juni plaatsvond! Ik kreeg dit leuke verwenpakketje opgestuurd door Laura van Dagelijkse Hap en ik moet zeggen… Die Gobstoppers.. waarom kende ik die nog niet? Verslavend lekker!

dit was juni flying dutch

Het eerste weekend van juni stond er meteen een festival op de planning.. The Flying Dutch! Ik vond het een erg geslaagd feestje met vette beats, mooie stage en visuals, maar bovendien vooral veel gezelligheid. Dat de show ’s middags even werd stilgelegd door onweer was niet zo fijn, maar gelukkig was het snel voorbij en konden we weer lekker dansen! ;-)

dit was juni amy

Hello.. it’s me! Deze foto zette ik op Snapchat, dus helaas is de kwaliteit niet zo goed. Niet lang hierna gingen de lange haren eraf en maakten ze plaats voor een wat kortere en opgefriste coupe. Was nodig!

dit was juni guus meeuwis

Party time bij Guus Meeuwis’ concert Groots met een zachte G in het PSV stadion! Net als vorig jaar hadden we eerst een heerlijk (en goed georganiseerd!) diner in het stadion, waarna we naar onze plekken toe gingen. Het was weer een prachtig feestje, enorm genoten!

dit was juni nijntje taart

Nog meer taart! (Baby)neefje S. werd alweer 1 jaar! Wat vliegt de tijd! Tijd voor een feestje met taart en veel cadeaus natuurlijk, dat snap je vast. Mijn moeder dook de keuken in en maakte deze leuke (en zoete) Nijntje taart.

dit was juni golf

Time to play some golf! Ik vind het heerlijk om lekker over de baan te lopen, te genieten van de mooie natuur en een wedstrijd tegen mijzelf te spelen. Heerlijk!

dit was juni piano

Neefje S. kwam een nachtje logeren en dan moet er natuurlijk even piano gespeeld worden… :-)

Op reis door Skåne

Mijn eerste en tweede travelvlog van mijn bezoek aan Skåne (Zuid-Zweden) kwamen online. Leuke reacties op gehad, blij mee!

dit was juni Craig Gallagher

Eind juni reide ik af naar Paradiso, Amsterdam voor een concert van Craig Gallagher. Wie?! Nou.. afgelopen jaar ben ik twee keer naar een concert van singer songwriter Gavin James geweest en Craig verzorgde zijn voorprogramma. Toen ik hoorde van zijn show heb ik meteen kaartjes gekocht. Coldplay zorgde die avond echter voor lange files, waardoor M. en ik de helft van de show misten (!@#$%^!) maar wat we ervan meekregen was fanastisch! Benieuwd? Hier vind je een van zijn clips.

dit was juni amsterdam

En terwijl die avond de hagelstenen als tennisballen naar uit de lucht kwamen vallen in Brabant, genoten wij van dit mooie uitzicht in Amsterdam. Isn’t it pretty?!

dit was juni rotterdam

Het laatste weekend van juni ging ik naar Rotterdam voor een hapje en drankje. Ik kende Rotterdam eigenlijk niet echt omdat ik er nooit kom, maar raakte al snel enorm gecharmeerd van deze mooie stad!

Zo.. dit was juni voor mij! Het was een bomvolle, maar hele gezellige maand waar ik enorm van heb genoten! Er was ook zoveel leuks te doen! Juli is ook al leuk begonnen met een personeelsbijeenkomst op mijn werk afgelopen vrijdag, maar er staat nog veel meer leuks op de planning. Zo ga ik binnenkort weer even terug naar Zweden! I’ll keep you posted about that! Tot snel!

Wat waren jouw highlights van de maand juni? En heb je leuke (vakantie)plannen voor juli? Ik wens je een fijne maand!

Delen:

11 Reacties

 1. 3 juli 2016 / 3 juli 2016

  Highlight was toch echt wel mijn bezoek aan Disneyland Parijs.
  Ik moet je eerlijk zeggen dat ik Rotterdam ook nog steeds niet echt heel goed ken.
  Voor de zomer qua vakantie nog geen plannen eigenlijk, denk dat het meer einde jaar wordt.

 2. Elaintje
  4 juli 2016 / 4 juli 2016

  Leuk overzicht! Die taarten zien er allebei echt ontzettend lekker uit! En mooie foto van Amsterdam. Ik mis het wel een beetje. Ik ben in juni voor een jaar naar Suriname vertrokken namelijk. Dat was wel een hoogtepunt haha.

 3. 4 juli 2016 / 4 juli 2016

  Ah wat een fijne dingen zeg in de maand juni. Dat de maand juli maar net zo fijn mag worden met ook een zonnetje haha.

 4. 4 juli 2016 / 4 juli 2016

  Wat een fijn overzichtje.
  Die foto in Amsterdam is mooi!
  Die Nijntje taart had je moeder leuk gedaan :-)

 5. 4 juli 2016 / 4 juli 2016

  Terug naar Zweden, te leuk! En wat een leuke uitstapjes heb je gemaakt afgelopen maand. Alleen balen van het missen van het helft van het concert zeg!

 6. 4 juli 2016 / 4 juli 2016

  Mooie momentjes heb je beleefd in juni. Wij hebben niet zoveel gedaan maar wel genoten van het leven. :)

 7. 5 juli 2016 / 5 juli 2016

  Leuk, ik zie vaak je snaps voorbij komen! En die zomer is echt ver te zoeken, belachelijk! x

 8. 5 juli 2016 / 5 juli 2016

  Zomer in Nederland… het is steeds zo wisselvallig. Gisteren was het heerlijk, lekker buiten in het zonnetje zitten lezen en vandaag leek het wel weer herfst. Terug naar Zweden dus! Mijn eerste fotoblog over Smäland staat inmiddels online en daar hadden we toch wat gemengde gevoelens over. Mooie natuur hoor, maar ook wel erg rustig… misschien voor ons wel wat te rustig.

 9. 7 juli 2016 / 7 juli 2016

  Wat een leuke foto’s! Ik was bij TFD in Rotterdam! Leuk feestje, alleen kregen wij ontzettende regenbuien.

 10. 8 juli 2016 / 8 juli 2016

  Erg leuke foto’s! Ziet er goed uit, dat golfen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder