2014: De 10 meest gelezen blogposts op mijn site

10 meest gelezen blogposts 2014 - sommarmorgon.com

Woohoo, 31 december! Vanavond knallen we met zijn allen het nieuwe jaar uit en proosten we op het begin van een nieuw jaar dat voor ons ligt als een onbeschreven blad papier. 2014 was voor mij een jaar vol hoogtepunten, waarvan er eentje me dagelijks bezig houdt: ik startte mijn blog! In het voorjaar van 2014 durfde ik het dan, na lang twijfelen, echt aan om mijn eigen domeinnaam aan te vragen.

Inmiddels zijn we al flink wat maanden verder en in die tijd heeft het bloggen me al veel mooie dingen gebracht. Dat had ik nooit durven dromen toen ik besloot ermee te beginnen! Bij veel bloggers zag ik de afgelopen dagen artikelen verschijnen waarin werd teruggeblikt op 2014. Omdat 2014 voor mij veel nieuws én moois bracht op bloggebied gaat mijn terugblik daarover. Het leek me leuk om terug te kijken naar wat ik schreef, mijn ontwikkeling en wat jullie het meest lazen. Kijk je mee naar de top 10 meest gelezen blogposts?

Truesizeoffood_4

10. Review: Marijke Timmerman – The true size of food

Begin november schreef ik dit artikel over het boek The true size of food. Ik vond het in een conceptstore in Eindhoven en vond het  direct te gek! In The true size of food wordt onze vreemde relatie met voeding geïllustreerd door verrassende tekeningen en foto’s. Ik vond het boek (dat geen kookboek is, haha!) leerzaam en en een echte eye-opener. Een echte must-read en leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen.

IsaDora Nail Lacquer

9. IsaDora Gel Nail Lacquer

Wie mijn blog regelmatig bezoekt weet vast dat ik groot fan ben van het Zweedse cosmeticamerk IsaDora. 4,5 jaar geleden maakte ik kennis met dit kwalitatief hoogstaande merk en door mijn blog kon ik nu ook jullie kennis laten maken. Begin augustus schreef ik over de gel nail lacquers: nagellak alsof je gelnagels draagt. Ik was en ben fan! Inmiddels ligt IsaDora al een tijdje in de Nederlandse winkels en lijken steeds meer dames deze prachtige producten te ontdekken. Ik schreef er meer artikelen over, dus ben je benieuwd geworden lees ook die dan snel!

Catrice Ultimate colour

8. Nieuwe Catrice Ultimate colour lipsticks

Lipstick en Amy, het was jarenlang een lastige combinatie. Stiekem wilde ik het heel graag dragen maar tegelijkertijd durfde ik nooit zo goed. Toen ik eenmaal zo ver was dat ik het gewoon ging doen wilde ik geen dag meer zonder! Maar knalrode lipstick dragen op mijn werk? Dat gaat me nog iets te ver. In deze review schreef ik over MATTador en In a Rosegarden. Die laatste draag ik inderdaad zeer regelmatig naar mijn werk, de eerste op heel veel andere momenten. En juist over MATTador krijg ik veel complimenten… gaaf om te merken dat een knalkleur op je lippen zo goed ontvangen wordt!

Cinnamonnights_totaal

7. Treacle Moon Warm Cinnamon nights

Mijn eerste winactie! Ik was zo enthousiast over deze bad- en douchegel dat ik er nog eentje kocht en er een weggaf aan een van jullie. Hoewel ik deze gel regelmatig gebruik is de fles nog lang niet leeg, dus ik kan nog lang genieten van dit kaneelgeurtje! Heb jij hem ook?

kleurboek_front

6. Creatief kleurboek voor grote mensen

Wauw, wat lijkt dit al lang geleden voor mij! Dit artikel schreef ik vrijwel in het begin van mijn “blogcarrière”. Ik zie dat ik inmiddels ook wat dingen heb veranderd: ik had hier nog een ander blogdesign wat andere formaten van foto’s vereiste en ook heb ik zelf wel wat op- en aanmerkingen. Leermomentje! Hoewel het boek bij mij al even in de kast ligt (zonde, eigenlijk) komen er nog regelmatig mensen op mijn site terecht door deze zoekterm. Leuk! Heb jij ook een dergelijk kleurboek?

ILB1

5. Verslag: I love beauty 2014

Eind november ging ik met Manouk naar het I love beauty event van Cynthia Schultz. We volgden er voornamelijk veel workshops én ik kocht er mijn eerste Inglot palette. Ik las wisselende reacties op deze beurs, maar Manouk en ik hebben het enorm naar ons zin gehad!

du&jag

4. 10 x waarom samenwonen leuk is

Samenwonen is leuk! En dat vinden jullie volgens mij ook, want de meeste reacties kwamen het afgelopen jaar op dit artikel. Vooral het niet meer met spullen sjouwen en het feit dat er altijd iemand thuis is werden door jullie bevestigd en als fijnste aspecten aan het samenwonen genoemd. Dat vond ik gaaf om te lezen : ) Binnenkort komt er een vervolg op dit artikel!

Browdrama4

3. Beauty: Maybelline brow drama mascara

Dat dit artikel hoog in de top 10 staat verbaast me enerzijds enorm en anderzijds eigenlijk niet zo. Hoewel ik dit artikel ruim twee maanden geleden al schreef duikt het de afgelopen twee/drie weken ineens ontzettend vaak op in mijn lijstje met zoektermen. Veel geïnteresseerden komen via dit artikel op mijn blog terecht. Je bent van harte welkom! Ik heb dit product ergens ver weg in de kast liggen en gebruik het niet meer, want ik vond het kwastje te groot en het resultaat niet geheel naar tevredenheid. Nee, hoewel ik in het artikel nog gematigd positief was zou ik inmiddels zeggen: geen aanrader! Ik ben dan ook benieuwd: heb jij de brow drama mascara gekocht en wat vind je ervan? Ben jij wel enthousiast?

Stockholm1

2. Reistips voor Stockholm

Tjah, hij kon haast niet niet achterblijven in deze top 10. Dit artikel werd genoemd in Teske’s monthly blogtips van oktober, wat ik heel erg tof vond. Mede daardoor is dit artikel enorm hard gegaan in de statistieken. Stockholm is al jaren mijn tweede thuis en ik vond het leuk mijn insiders tips met jullie te delen. Wil je zelf nog eens naar Stockholm en heb je behoefte aan meer tips? Ik geef ze je graag! Dit is dan ook persoonlijk mijn meest favoriete artikel van dit jaar.

MeneerDeBoer6

1. Hotspot: Meneer de Boer

En dan met stip op één het meest bekeken artikel van 2014: mijn bericht over de nieuwe hotspot van Eindhoven: Meneer de Boer! Dit ontzettend leuke ontbijt- en lunchrestaurant in Amerikaanse stijl stond even in de spotlights op mijn blog en mocht je er nog niet geweest zijn… doe dat vooral wel nog een keer! De huisgemaakte soepen zijn verrukkelijk, maar ook de wafels zijn onweerstaanbaar! En ik kan het weten, want ik heb al bijna de halve kaart geprobeerd, haha! ; )

Dit waren mijn 10 meest gelezen blogposts van het afgelopen jaar en wauw, wat ging dat jaar snel voorbij! Ik heb ontzettend veel geleerd in mijn eerste periode als blogger en dat merk ik vooral als ik terugkijk naar mijn eerste posts. Ook nu blijf ik nog veranderen: recentelijk besloot ik dat ik mijn foto’s toch liever op een ander formaat wil laten zien aan jullie. Tegelijkertijd zijn er ook dingen die vooralsnog stand blijven houden: ik deel persoonlijke dingen, maar niet teveel. Een prima balans, zou ik zeggen. Aan het einde van het jaar wil ik zeggen aan alle lezers, of je nu vanaf het begin meeleest of pas net: dank! Mede door jullie beleef ik ontzettend veel plezier in het bloggen en ik hoop dat we in 2015 samen een prachtig jaar tegemoet gaan..

Voor nu wil ik jou een geweldige jaarwisseling wensen! Ik hoop dat het nieuwe jaar je ontzettend veel goeds brengt en dat het voor jou een gezond, liefdevol en succesvol jaar mag zijn! Ik vier Oud & Nieuw dit jaar in Berlijn dus dat gaan jullie absoluut nog terugzien. Waar vier jij dit jaar Oud & Nieuw? En wat is jouw favoriete artikel dat je schreef/ ergens las afgelopen jaar? Ik ben benieuwd! Happy new year!

Delen:

8 Reacties

 1. 31 december 2014 / 31 december 2014

  Ik wens jou ook een fijne jaarwisseling en al het moois voor 2015!

 2. 31 december 2014 / 31 december 2014

  Oeh nu ben ik ook wel benieuw naar dat boek geworden, klinkt heel interessant! En wat tof dat je hotspot artikel zoveel gelezen is! Helaas woon ik aan de andere kant van het land, maar je weet maar nooit!
  Liefs, Tessa

 3. 31 december 2014 / 31 december 2014

  Waaauw wat heb je toch geweldige artikelen gedeeld, zo mooi om te zien en te lezen! Echt heel leuk dit overzicht met de best gelezen posts, stuk voor stuk inspirerend! Ik wens je een stralende jaarwisseling toe en al het moois voor in het nieuwe jaar <333

 4. 31 december 2014 / 31 december 2014

  Leuk overzicht zo! De beste wensen voor 2015!

 5. Petra
  31 december 2014 / 31 december 2014

  Ik vind dit altijd leuke overzichten. Ik wist helemaal niet dat je pas dit jaar bent begonnen met bloggen. Ik ook. Het heeft mij ook al zoveel gebracht. Ik kan het niet meer missen. Fijne jaarwisseling en een heel mooi en gezond 2015.

 6. 2 januari 2015 / 2 januari 2015

  Wat een super tof overzichtje met fijne artikel! Logisch dat ze zoveel views kregen. Ik heb ze allemaal met plezier gelezen. Ik wens je een tof 2015 toe en hoop dat al je wensen uitkomen!

 7. 2 januari 2015 / 2 januari 2015

  Fijn overzichtje! Ik vond je artikeltje over samenwonen heel leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder